Ystävänpäivämietteitä

Ystävänpäiväarvonnan yhteydessä kysyin teiltä lukijoilta, mitä ystävänpäivä teille merkitsee. Vastauksissa oli hyvin samanlainen ja ehkä voisi sanoa myös aika suomalainen linja, eli ystävänpäivä on täällä nimensä mukaisesti päivä ystäville. Romanttiset illalliset ja suuret eleet eivät ehkä Suomessa ole tapana, mutta musta oli ihana kuulla miten moni teistä kuitenkin muistaa ystäviään/puolisoaan jollain pienellä lahjalla, kortilla tai hyvällä ruualla. Yksi kommentoija sanoikin ihanasti, että ystävänpäivä on tärkeä muistutus siitä, että oltaisi toisillemme niitä olkapäitä ja auttavia käsiä. Ettei kenenkään tarvitsisi pärjätä yksin.

Ystävänpäivämietteitä

Mun mielestä ystävänpäivä on tärkeä päivä ja on ihana muistaa erityisesti silloin rakkaita läheisiä, mutta silti lähtisin ajattelemaan asiaa niin että joka päivä on jollain tavalla ystävänpäivä. Että niinkin söpöjä ja kivoja kuin pienet lahjat ja kortit ovat, tärkeintä on muistaa niitä tärkeitä ihmisiä ympäri vuoden esim. pienillä ystävällisillä teoilla tai kannustavilla sanoilla.

Te blogiystävät eli lukijat ja kanssabloggaajat olette mulle myös erittäin tärkeitä eikä tästä hommasta tulisi mitään ilman teitä. Siksi piristän mielelläni teidän päiväänne positiivisilla sanoilla, kauniilla kuvilla ja toisinaan myös näillä arvonnoilla. Tällä kertaa ystävänpäiväarvonnan voittajaksi arpoutui Mira, onneksi olkoon! Olen laittanut sähköpostia voittajalle. Jos arpaonni ei suosinut sua tällä kertaa, uutta arvontaa on varmasti kevään mittaan taas tulossa.

Nyt toivotan aivan ihanaa ystävänpäivää jokaiselle sinne ruudun toiselle puolelle ♥️

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

9 ajatusta aiheesta “Ystävänpäivämietteitä”

  1. Kaunis postaus. Kauniisti ajateltu Ystävänpäivästä. Se voisi olla joka päivä. Osoittaisimme rakkautta ja välittämistä ystäville. Kiitos että piristät meitä lukijoita postauksillasi.

  2. Ystävien ja perheen muistaminen on tärkeää joka päivä, mutta on tietysti ihanaa että meillä on myös päivä kalenterissa joilloin siihen voi vielä panostaa muutenkin. Ihanaa ystävänpäivää myös sinulle Johanna ❤️

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *