Yhdet pienet häät ja suuria tunteita

Kuten ehkä arvata saattaa – onhan ystäväni häistä ehtinyt vierähtää jo puolisen vuotta – mulla oli vähän ristiriitaa näiden hääkuvien kanssa. Häät eivät olleet pelkästään ensimmäiset, joissa toimin valokuvaajan roolissa, vaan myös ensimmäiset joihin koskaan osallistuin.

Mun tehtävä häissä oli olla mm. kaaso, hääauto-vastaava, polttareiden järjestäjä ja valokuvaaja. Oon kiitollinen, että ystäväni luotti muhun monessa tehtävässä ja häiden puuhaaminen oli ihanaa. Erityisesti valokuvaajana toimiminen tuotti myös paljon stressiä, enkä ole ollut täysin tyytyväinen kuvasaldoon.

Vielä viime vuoden puolella kirosin mielessäni, etten enää koskaan suostu kuvaamaan kenenkään häitä, koska en osaa sitä. Nyt jos joku kysyisi, saattaisin suostuakin, koska näitä kuvia katsellessani oon ihan tyytyväinen. Tottakai mulla on paljon opittavaa ja kehityttävää, mutta ensimmäiseksi hääkokemukseksi lopputulos on ihan ok.

Teille näkyy näistä vain murto-osa koko päivästä – yleistä tunnelmaa. Kun on kyse ystäväni intiimeistä juhlista, en koe asiakseni julkaista kuvia, joista esim. juhlavieraat ovat tunnistettavissa.

Viime viikolla otin asiakseni muokata kaikki häihin liittyvät kuvat vielä kerran kuntoon. Mun kuvankäsittely-rutiini kehittyy koko ajan, joten on kiva nähdä, mitä tekee toisin nykyään. Samalla oli ihana palata niihin tunnelmiin uudelleen.

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *