Vinkkejä pienen budjetin juhliin: kesäjuhlat

Oli lähes täydellinen kesäpäivä. Oli aurinko, terassi ja sopivan raikas tuulenvire. Vaikka päivä kääntyi pikkuhiljaa iltaan, ulkona tarkeni hyvin. Pelattiin seurapelejä, kuunneltiin tuoreimpia hittejä ja vanhoja klassikoita, nautittiin hyvästä seurasta ja hymyiltiin ääneen koko illan ajan.

Vesimeloni-Juissista, Spritesta ja vodkasta tehty booli oli huippumenestys ja marja-vaahtokarkki-vartaat sopivat kesäisiin juhliin paremmin kuin hyvin. Lisäväriä pöytään toivat kaupan valmisdonitsit ja ruusukultaiset koristeet, jotka löytyivät serpentiini.fi verkkokaupasta. Pienet, ilmalla täytettävät kirjain-ilmapallot kruunasivat juhlan! Lisä-söpöyttä toi skumppalaseihin piilotettu vaaleanpunainen hattara.

Vaikka tapani mukaan puunasin joka paikkaa kaksi päivää ennen juhlia ja koristeluiden kanssa tuli lievästi sanottuna ongelmia, enkä lopulta ollut enää varma, ovatko juhlat kaiken sen arvoista, olen iloinen että järjestin ne. Upeita muistoja on taas luotu tälle kesälle.

Aiemmat postaukset sarjassa Vinkkejä pienen budjetin juhliin:
Polttarit
Synttärit

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

8 ajatusta aiheesta “Vinkkejä pienen budjetin juhliin: kesäjuhlat”

  1. Ihanat tarjoilut ja ihanat koristeet 🙂 Juhlissa on kova työ, mutta kyllä se yleensä aina jälkeenpäin ajateltuna on ollut sen arvoista! 🙂 Meillä juhannus kulunut mummalassa grillaillen ja nautiskellen.

  2. Ihana väritys! Ruusukulta on tosi juhlallinen sävy. Me vietettiin juhannus maalla kaupungissa. ☺️ Vettä satoi lähes koko ajan. Onneksi se lakkasi hetkeksi kokon syttyessä. Hyvää juhannusta sinullekin! -Katta /Arki(paska)ruokaa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *