Vichy Dercos Nutrients Detox -hiustenhoitotuotteet

Kaupallinen yhteistyö | Buzzador & Vichy Nordic

Sain vähän aikaa sitten testiin Vichyn Dercos Nutrients -sarjan Detox-uutuustuotteita. Sarja oli mulle ennestään täysin tuntematon, oon tutustunut Vichyn tuotteisiin lähinnä ihonhoidon puolella, mutta oon nyt testaillut shampoota ja hoitoainetta muutaman viikon ajan ja tykästynyt molempiin. Kerron kohta miksi.

Vichy Dercos Nutrients Detox shampoo

Syväpuhdistava Detox-shampoo sisältää spirulinauutetta ja hiiltä. Spirulina-levä sisältää runsaasti antioksidantteja, proteiineja, vitamiineja sekä mineraaleja. Kätevään pumppupulloon pakattu shampoo puhdistaa hiukset tehokkaasti epäpuhtauksista, rasvaisuudesta ja saastehiukkasista. Vichyn sivuilla sanotaan myös, että Detox-shampoolla pestyt hiukset keräävät itseensä vähemmän ilmansaasteita. Hoitoaine sisältää spirulinan lisäksi soijapapu- ja safloriöljyä, jotka auttavat tekemään hiuksista pehmeän ja kevyen tuntuiset.

Kun olen pessyt hiukseni Detox-shampoolla, sekä päänahka että hiusten pituudet tuntuvat todella puhtailta ja raikkailta. Hoitoaineen ansiosta hiukset eivät jää liian kuiviksi, vaan jopa kuivat latvatkin tuntuvat pehmeiltä ja helposti käsiteltäviltä. Kuitenkin jos laitan hoitoainetta vahingossa vähänkin liikaa, kuten ensimmäisellä pesukerralla, hiuksista tulee helposti raskaan tuntuiset. Vähempi on siis tässä tapauksessa ehdottomasti parempi. Näissä on erilainen tuoksu kuin missään muussa hiustuotteessa jota oon käyttänyt. Mentolmainen tuoksu ei ole mun nenään erityisen miellyttävä, mutta ei nyt mitenkään ylitsepääsemätön.

Dercos Nutriens -sarjan Detox-tuotteet sopivat herkästi rasvoittuvalle hiuspohjalle. Sarjaan kuuluu tosin myös kuivashampoo, joka soveltuu kaikille hiustyypeille. Plussaa tuotteet saavat erityisesti siitä, että shampoopullo on valmistettu 100 % ja hoitoaine-pakkaus 50 % kierrätetystä materiaalista. Hintaluokaltaan nämä ovat n. 15-17 e. Detox-tuotteita saa tilattua ainakin Yliopiston apteekista, shampoon tästä ja hoitoaineen tästä.

Onko tuotesarja sulle entuudestaan tuttu? Onko sulla käytössä syväpuhdistavia tuotteita?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

2 ajatusta aiheesta “Vichy Dercos Nutrients Detox -hiustenhoitotuotteet”

  1. Hei, tää vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta uutuudelta! Veikkaan, että mun hiuspohja tykkäs 🙂 Täytyypä käydä Yliopiston apteekissa kurkkimassa, jos näitä löytyis!

    1. Kiva, että kiinnostuit! 🙂 Mä tykkään näistä kyllä, nää on saaneet aika paljon kehuja muiltakin. Toivottavasti löydät näitä omaan käyttöön ja jos kokeilet niin olisi kiva kuulla sun mielipide näistä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *