Vero Modan kevätuutuuksia ja alennus lukijoille

Kaupallinen yhteistyö | Vero Moda

Keskiviikkona pääsin tutustumaan Vero Modan keväisiin uutuuksiin, kun Trion myymälässä vietettiin bloggaajailtaa. Yleensä kun kaikki bloggaajatapahtumat keskittyy pääkaupunkiseudulle tai jonnekin muualle, jää niihin osallistuminen useimmiten väliin, mutta tämä oli suunnattu ihan meille päijäthämäläisille, jee! Oli ihana päästä näkemään nimenomaan tämän alueen bloggaajia ihan livenä, toivottavasti tullaan törmäilemään jatkossakin.

Iltaan kuului shoppailua, herkkuja mm. Jungle Juice Barilta ja Viinikahvila Olavilta, kevätmuotiin tutustumista ja kaiken kruunasi lasit kuohuvaa. Illan aikana saatiin myös kuulla, että ihan kenellä vaan on mahdollisuus varata samantyyppinen shoppailuilta Vero Modalla, vaikkapa oman kaveri- tai työporukan kanssa. Kukapa ei haluaisi shoppailla rennosti oman porukan kanssa ilman sitä kamalaa sovituskoppiruuhkaa, kuulla uusimmista trendeistä ja nautiskella samalla vähän skumppaa! Ihana idea.

Eivätkä edut ja hyvät uutiset tähän pääty, mulla on nimittäin tarjolla teille -20 % alennus yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta Vero Modan Trion myymälässä! Alennus on hyödynnettävissä 30.4.18 asti. Saat alennuksen käyttöösi mainitsemalla kassalla P.S. Never Stop Smiling -blogin nimen. Nyt on siis ihan loistava mahdollisuus hommata itselleen vaikkapa raikkaan värinen kevättakki tai hyvin istuvat farkut, joita muuten Vero Modalta löytyy monenlaisia. Itse panostin tällä kertaa noihin ihaniin glittersukkiin, koska glitteriä ei vaan voi koskaan olla liikaa.

Aurinkoista ja ilon täyttämää pian alkavaa viikonloppua just sulle!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *