Uudistunut Bette Box – tammikuu 2019

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Suurin osa viime vuoden Bette Boxien sisällöstä ei aiheuttanut mulla mitään varsinaisia riemunkiljahduksia, minkä vuoksi oonkin ollut tilaustauolla nyt jo useamman kuukauden ajan. Kun kuulin, että Bette Box uudistuu vuonna 2019 ja tammikuun boksista luvattiin parasta pitkään aikaan, päätin antaa kauneusboksille taas kerran mahdollisuuden ja testata, mitä pidän sisällöstä tällä kertaa.

Ulkoisesti boksi näytti vähän erilaiselta, sillä Bette Boxin logo on muuttunut ja saanut seurakseen sloganin ”It’s the little things”. Tuotekortin alussa kerrotaankin, että betteläiset haluavat uuden ulkoasun avulla korostaa pienten asioiden ja tekojen merkitystä osana arkea. Myös tuotekortin toiselta puolelta nykyään löytyvä inspiraatiolause on kiva lisä. Se tosin on jo vanha juttu sellaisille, jotka ovat tilanneet boksia viime kuukausina.

Bette Box tammikuu 2019

J. Mäki Professional Color -hiusnaamio

Merkki on itselleni ihan tuntematon, mutta otan aina mielelläni testiin uusia hiustuotteita. Tämän luvataan ravitsevan syvältä ja uudistavan värikäsiteltyjen hiusten rakennetta. Gloss Complex auttaa ylläpitämään hiusväriä ja risiiniöljy antaa hiuksille kiiltoa ja kirkkautta. Vaihtoehtoisesti boksista on voinut löytyä saman merkin shampoo ja hoitoaine tai korjaava hiusnaamio, jonka olisin mieluummin itse ottanut. Testiin menee kyllä tämäkin. J. Mäki Professional -tuotteita on saatavilla jmaki.fi sekä valituista parturi-kampaamoista tai suoraan merkin Facebook-sivulta. Hiusnaamion ovh. 15,90 e/ 200 ml.

Ziaja Goat’s Milk -entsyymikuorinta

Ziajan vuohenmaitotuotteet ovat kiinnostavia ja käytinkin joskus vuosi sitten merkin kosteusvoidetta parin purkin verran. Tämä uutuustuote on saanut inspiraationsa korealaisesta kosmetiikasta ja sopii kaikille ihotyypeille. Rakeeton kuorinta poistaa iholta hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa pehmentäen ja kosteuttaen ihoa. Tämän luvataan palauttavan ihon nuorekkaan raikkauden ja elastisuuden. Otan tämän innolla kokeiluun, tiedättehän kuinka paljon rakastan kaikkia kosteuttavia tuotteita… Ziaja-tuotteita saa valikoiduista Sokos-tavarataloista ja sokos.fi. Ovh. 8,90 e/ 75 ml.

Cougar The 3 Shades of Nude -luomiväripaletti

Vaikka en ole mikään hurjan suuri luomivärien kuluttaja, on aina kiva tutustua uusiin tuttavuuksiin silläkin saralla. Tästä pikkupaletista löytyy kolme nudea, kevyesti hohtavaa luomiväriä, joiden sävyt sopii toisiinsa täydellisesti. Voisin hyvin kuvitella pakkaavani tämän vaikka jollekin viikonloppumatkalle mukaan. Nopean testin perusteella sävyt eivät ole kaikkein pigmenttisimpiä vaan enemmänkin hillittyjä, mutta hohtavat todella kauniisti luomella. Täysikokoista kuuden sävyn palettia saa ostettua cougarbeautyproducts.comista, ovh. n. £ 13.

Love Beauty & Planet -kuorintavoide

Voide sisältää luonnollista Murumuru-voita ja luonnollisia kuorivia ainesosia, jotka kirkastavat ja tasoittavat ihoa. Kuorintavoiteen luvataan poistavan ihon epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa kuivattamatta ihoa (jes!). Eettisesti hankittu Bulgarian ruusu taas jättää iholle ihastuttavan tuoksun. Pullo on ihan syötävän suloinen ja tuoksu todellakin huumaava, joskin aika voimakas. Itse voide on aika paksun ja kuohkean oloista. Kokeiluun menee! Tätä saa K-Citymarketista, ovh. 12,90 e/ 125 ml.

Himalaya Herbals Purifying Neem -puhdistusgeeli

Boksissa oli myös pikkutuubi (15 ml) Himalaya Herbals -puhdistusgeeliä, joka on syyskuussa 2018 lanseerattu uutuus. Tuote sopii helposti rasvoittuvalle iholle, jota se syväpuhdistaa ja poistaa bakteereita pitäen ihon terveenä ja puhtaana. Tuote tuoksuu ihanan raikkaalle, mutta käytössä en ole vielä ehtinyt testaamaan. Puhdistusgeeliä saa ostettua Prismoista, S-marketeista ja hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. Ovh. n. 6 e/ 150 ml, hintaa sillä ei ole mitenkään hurjasti.

Vielä edellä mainittujen lisäksi boksissa oli kolme kappaletta Ted Bakerin Sweet Treats -uutustuoksujen testereitä sekä etuseteli Glamlin -kauneuskonsulttipalveluun. Glamlin on mulle aivan uusi juttu, vaikka olenkin kuullut siitä monelta muulta bloggaajalta. Hauska siis tutustua siihenkin vähän tarkemmin. Kaiken kaikkiaan olin tähän boksiin oikein tyytyväinen, täysikokoisia tuotteita oli useampi ja uudistunut brändi näyttää upealta. Odotan jo innolla ensi kuun boksia, joka painottuu hiusten hoitoon.

Tuliko sulle tammikuun Bette Box? Mitä tykkäsit? Mikäli et ole tilannut itsellesi tätä kauneusboksia, mutta helmikuun hiuksiin painottuva sisältö kiinnostaisi, kipaisehan tilaamaan seuraava boksi itsellesi *täältä. Voit valita jatkuvan, 3 kk tai 6 kk tilauksen. Jatkuvan tilauksen voi päättää koska vain.

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

2 ajatusta aiheesta “Uudistunut Bette Box – tammikuu 2019”

  1. Tykkäsin uudistuneeata boxista tosi paljon 🙂 Sain J.Mäki merkiltä shampoon ja hoitoaineen, ja ne npusivatkin boxin kiinnostavimmiksi tuotteiksi.

    1. Tosi kiva, että tykkäsit myös! Tämä Bette Box onkin saanut paljon kehuja ja ihan ansaitusti. J. Mäki oli oikein vakuuttava uusi tuttavuus! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *