Uudenlainen shampoo hiusten hellävaraiseen pesuun

Huomenta! Marraskuun viimeinen viikko lähti käyntiin, mikä tarkoittaa mm. sitä, että jouluun on aikaa enää alle kuukausi. Lisäksi tällä viikolla musta tulee 25-vuotias. Hui! Loppuviikosta onkin luvassa kaikenlaista juhlavalmistelua ja itse juhlat, joista kerron sitten ajallaan blogiinkin. Mennään nyt kuitenkin tänään vielä ihan muilla aiheilla.

Oon puhunut ennenkin siitä, miten ikää tullessa lisää sitä alkaa jotenkin kiinnittää enemmän huomiota mm. ihonhoitoon. Toinen asia, joka on viime vuosina tullut koko ajan tärkeämmäksi ainakin mun elämässä, on hiusten hoito. Siinä missä vielä parikymppisenä sitä huiteli ihan mielellään ympäriinsä pörröpäisenä, eivätkä kuivat latvat haitanneet menoa lainkaan, nykyään toivoisin hiusteni enemmänkin olevan hyvinvoivat, kosteutetut ja ravitut.

Uudet ja erilaiset hiustenhoitotuotteet kiinnostavat aina, ja ostinkin mielelläni testiin tämän L’Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil Low Shampoon. Jos shampoon luvataan tekevän hiuksista hellävaraisesti pehmeät ja kiiltävät, ja lisäksi sanotaan että voit unohtaa hoitoaineen ja hiusnaamion kokonaan, kyllähän se tässä kiireisessä maailmassa kuulostaa aika hemmetin hyvältä. Ehkä jo liiankin hyvältä.

Elvital Extraordinary Oil Low Shampoo on tarkoitettu erityisesti hauraille, kuiville ja käsitellyille hiuksille. Se sisältää kuutta eri kukkaisuutetta, mutta ei lainkaan sulfaatteja. Jokseenkin erikoisen tästä shampoosta tekee se, että se ei vaahtoudu. Käyttöohjeen mukaan tätä otetaan 10-15 painallusta (kyllä, luit oikein!) kädelle, levitetään voidemainen tuote hiuksiin ja hierotaan kunnolla päähän, annetaan vaikuttaa kolme minuuttia ja pestään pois. Tuotteen reilua annostelua puolletaan sillä, että tuotteessa on samassa paketissa shampoo, hoitoaine sekä hiusnaamio.

Itse huomaan, että yli kymmenen pumppausta on yksinkertaisesti liikaa ja tuotetta jää ainakin omiin hiuksiini tällöin todella helposti. Jos tuote ei peseydy kunnolla pois, hiukset jäävät likaisen tuntuisiksi ja näköisiksi. Niinpä käytän tuotetta sen verran kuin sopivalta kulloinkin tuntuu. Kannattaa aina kokeilla mikä itselle on hyvä määrä, jotta pääsee parhaaseen lopputulokseen.

Tuotteen käytön jälkeen hiukset ovat pehmeät, sileät ja helpommin hallittavat. Tämän käytön jälkeen huomaan kuitenkin kaipaavani seuraavalla kerralla astetta puhdistavampaa shampoota.

PS. Tätä samaa sarjaa on saatavilla myös punaisessa purkkiin puettu Color-Vive Low Shampoo, joka on tarkoitettu erityisesti värjätyille hiuksille. Oletko sä tutustunut näihin Low Shampoo -tuotteisiin?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

8 ajatusta aiheesta “Uudenlainen shampoo hiusten hellävaraiseen pesuun”

  1. Tää on mun "kokeile näitä" -listalla 😀 Tosi mielenkiintonen idea, mullakin on kuivat ja vaurioituneet hiukset, mutten tiedä toimisiko tälläinen jos pesuväli on hurjan pitkä ja hiukset ehtii siinä ajassa likaantua aika paljonkin..?

  2. Näin mainoksen tästä ja 15 kerran pumppauksesta ja olin että wtf?? Mut jollain kierolla tavalla tekis mieli kokeilla. Luulen kuitenkin et mun tukka menis tälläisestä tuotteesta vaan enemmän päätä myöten, vaikkakin se kosteutusta kaipaiskin.

  3. En ole tällaisesta ennen kuullutkaan. Tosin veikkaan samaa kuin Tiia, mun hiukset olis tämän jälkeen entistä lätyskämmät. 😀 Erikoiselta kuulostaa kyllä tuo 15 kerran pumppaukset. 🙂

  4. En ole tähän tutustunut, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta! Voisin hyvin testata. Tosin vähän epäilyttää, että mulla jäis hiukset likaisennäköisiksi..Hinta ei varmaankaan ole liian korkea, joten saatanpa testata 🙂

    Mulla on muuten joskus ollut tuota L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil -hiusöljyä. Siitä tykkäsin 🙂

  5. Joo tiedän tunteen! 😀 ihmettelin aika kovasti itsekin. Eipä tää nyt ihan älyttömästi vie budjetista jos tän kokeiluun ostaa, kyllä sen ainakin luvataan tekevän hiuksista kepeät ja raikkaat – en ole varma allekirjoitanko täysin, mutta sopivalla määrällä tuotetta ainakin omat hiukset on olleet ihan ok.

  6. Muistaakseni pullo maksaa noin 5-6 euroa että ei se paha sijoitus ole, ja onhan tässä kuitenkin 400 ml. Tosin meneekö se sitten hukkaan jos ei tykkääkään… silti voisin suositella ainakin kokeilemaan, sopiiko omille hiuksille 🙂

    Mullakin on ollut sitä hiusöljyä, tykkään myös!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *