Unelmien ystävänpäiväarvonta

Unelmien ystävänpäiväarvonta

Ihanaa huomenta! Ystävänpäivä on jo ihan nurkan takana ja mulle tuli taas sellainen tunne, että haluan ilahduttaa jotain teistä ihanista lukijoistani/seuraajistani tällä arvonnalla. Koska uskon vahvasti unelmointiin ja unelmien toteutumiseen (kun itse tekee tarpeeksi töitä niiden eteen), haluan antaa jollekin teistä ikiomat Unelmakortit, jotka auttavat etenemään kohti unelmaasi. Tekin olette omalta osaltanne auttaneet mua kulkemaan kohti unelmiani, kun seuraatte blogin matkaa, kommentoitte ja tykkäilette, joten nyt haluan pistää hyvän kiertämään.

Revlon Charlie White

Arvonnan palkinto

Arvonnan palkintoon kuuluu Revlonin Charlie White -tuoksu sekä Hidasta elämää -puodin Unelmakortit. Charlie White -tuoksua kuvaillaan klassiseksi ja hedelmäiseksi kukkaistuoksuksi, jossa tuoksuu orvokki, persikka, jasmiini, kielo, vesimeloni sekä ruusu. Tuoksu on kevyt ja tuo mieleen aurinkoisen kesäpäivän, ja sitä suositellaankin käytettävän päiväsaikaan.

Unelmakortit taas auttavat sinua luottamaan elämään, itseesi ja unelmiisi. Unelmakorttien nostaminen päivittäin tukee sinua matkalla kohti pieniä ja suuria unelmiasi. Ne soveltuvat sinulle etenkin, jos kaipaat vahvistusta unelmiesi toteuttamiseen, haluat löytää sisäistä vahvuutta ja henkisiä supervoimia tai jos koet epävarmuutta tai uskalluksen puutetta kulkea kohti unelmiasi.

Unelmien ystävänpäiväarvonta 2019

Arvontaan osallistuminen

Kommentoi tähän postaukseen, mikä sun unelmasi on tällä hetkellä. Voit kertoa ihan jonkun pienen arkisenkin jutun, jos et halua jakaa suurinta unelmaasi meidän muiden kanssa. Jätä kommenttisi mukana myös toimiva sähköpostiosoite, jotta saan tarvittaessa yhteyden sinuun, jos voitto osuu kohdallesi. Osallistujien tietoja ei käytetä muuhun kuin palkinnon toimittamiseen.

Osallistumisaika päättyy to 14.2.2019 klo 21.00, jonka jälkeen arvon voittajan ja olen häneen yhteydessä joko sähköpostitse tai siinä kanavassa, jossa hän on arvontaan osallistunut. Mikäli en tavoita voittajaa 48 h sisällä, arvon uuden voittajan. Osallistua voi siis myös blogin Facebook-sivulla ja Instagramissa, osallistumisohjeet löydät kyseisistä kanavista. Jokainen osallistumistapa tuo sinulle lisäarvan ja voittomahdollisuudet paranevat! Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt ja sitoudut noudattamaan niitä. Onnea matkaan!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

63 ajatusta aiheesta “Unelmien ystävänpäiväarvonta”

 1. Oma hyvinvointi ja itsensä kehittäminen. Tasapainon löytyminen elämään ❤ Haasteita ja onnellisia hetkiä ❤

 2. Mun unelma just nyt on päästä reissuun johonkin Euroopan kohteeseen, Dublin kutsuis nyt eniten. En ole ollut Irlannissa koskaan. Mukana.

 3. Oma unelma on olla jatkossakin rohkea kokemaan uusia asioita ja näkemään upeita paikkoja.

 4. Mun unelma on tutustua uusiin ihmisiin ja viettää aikaa hyvässä seurassa hauskaa pitäen.

 5. Mun unelma on se, että keksisin mitä elämältäni haluan ja pääsisin tekemään hommia sen eteen 🙂

 6. Henna Holappa

  Unelmani on saada hieno kokemus tulevalta New Yorkin matkalta, uutta ideaa töihini lisää.

 7. Hmm… ehkä voisin sanoa unelmoivani ihan vaan perusarjesta ja tasapainoisesta elämästä.

 8. Mun unelma on sairaanhoitajan ammatti. Toivon siihen pääseväni vielä jonain päivänä.

 9. Päästä syksyksi kouluun, ja sitten joskus valmistua ammattiin (ja saada töitä), jossa ei tarvii kituuttaa palkalla kuukaudesta toiseen ?

 10. Unelmoin tai ehkä paremminkin toivon läheisilleni terveyttä ja itselleni vielä elinvuosia paljon, terveenä.

 11. Jonnamainen

  Haluaisin muuttaa johonkin pieneen kylään ja elellä siellä onnellisena elämäni loppuun asti ❤️

 12. Iso kiitos kaikille osallistuneille! Teillä on ihania unelmia ja toivon, että jokainen niistä toteutuu ennemmin tai myöhemmin ❤️ Arvonnan voittaja löytyi tällä erää blogin Facebookin puolelta ja häneen on oltu yhteydessä siellä. Ei muuta kuin nokka kohti uusia arvontoja ja etenkin kohti kevättä! ?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *