Unelmien ystävänpäiväarvonta

Unelmien ystävänpäiväarvonta

Ihanaa huomenta! Ystävänpäivä on jo ihan nurkan takana ja mulle tuli taas sellainen tunne, että haluan ilahduttaa jotain teistä ihanista lukijoistani/seuraajistani tällä arvonnalla. Koska uskon vahvasti unelmointiin ja unelmien toteutumiseen (kun itse tekee tarpeeksi töitä niiden eteen), haluan antaa jollekin teistä ikiomat Unelmakortit, jotka auttavat etenemään kohti unelmaasi. Tekin olette omalta osaltanne auttaneet mua kulkemaan kohti unelmiani, kun seuraatte blogin matkaa, kommentoitte ja tykkäilette, joten nyt haluan pistää hyvän kiertämään.

Revlon Charlie White

Arvonnan palkinto

Arvonnan palkintoon kuuluu Revlonin Charlie White -tuoksu sekä Hidasta elämää -puodin Unelmakortit. Charlie White -tuoksua kuvaillaan klassiseksi ja hedelmäiseksi kukkaistuoksuksi, jossa tuoksuu orvokki, persikka, jasmiini, kielo, vesimeloni sekä ruusu. Tuoksu on kevyt ja tuo mieleen aurinkoisen kesäpäivän, ja sitä suositellaankin käytettävän päiväsaikaan.

Unelmakortit taas auttavat sinua luottamaan elämään, itseesi ja unelmiisi. Unelmakorttien nostaminen päivittäin tukee sinua matkalla kohti pieniä ja suuria unelmiasi. Ne soveltuvat sinulle etenkin, jos kaipaat vahvistusta unelmiesi toteuttamiseen, haluat löytää sisäistä vahvuutta ja henkisiä supervoimia tai jos koet epävarmuutta tai uskalluksen puutetta kulkea kohti unelmiasi.

Unelmien ystävänpäiväarvonta 2019

Arvontaan osallistuminen

Kommentoi tähän postaukseen, mikä sun unelmasi on tällä hetkellä. Voit kertoa ihan jonkun pienen arkisenkin jutun, jos et halua jakaa suurinta unelmaasi meidän muiden kanssa. Jätä kommenttisi mukana myös toimiva sähköpostiosoite, jotta saan tarvittaessa yhteyden sinuun, jos voitto osuu kohdallesi. Osallistujien tietoja ei käytetä muuhun kuin palkinnon toimittamiseen.

Osallistumisaika päättyy to 14.2.2019 klo 21.00, jonka jälkeen arvon voittajan ja olen häneen yhteydessä joko sähköpostitse tai siinä kanavassa, jossa hän on arvontaan osallistunut. Mikäli en tavoita voittajaa 48 h sisällä, arvon uuden voittajan. Osallistua voi siis myös blogin Facebook-sivulla ja Instagramissa, osallistumisohjeet löydät kyseisistä kanavista. Jokainen osallistumistapa tuo sinulle lisäarvan ja voittomahdollisuudet paranevat! Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt ja sitoudut noudattamaan niitä. Onnea matkaan!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

63 kommenttia

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *