Top 5 essence-meikit: saako halvalla oikeasti hyvää?

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Huomenta ja kivaa huhtikuun ensimmäistä viikkoa! Ihan ensiksi haluan kertoa, kuka voitti taannoisen Gliss-arvonnan hiustenhoitopaketin itselleen. Voittajaksi valikoitui tällä kertaa nimimerkki Hanna Hoo. Olehan kuulolla, sulle tulee sähköpostia ihan pian. Hurjan suuri kiitos kaikille osallistuneille, kiva että kiinnostusta löytyi! Ihan varmasti uusia arvontoja on taas edessä vuoden mittaan.

Top 5 essence-meikit

Sitten itse asiaan… Jostain syystä mulla oli ennen tapana kiertää essence-meikkihylly kaupoissa kaukaa. Ilmeisesti ajattelin, ettei muutamalla hassulla eurolla yksinkertaisesti saa laadukkaita meikkituotteita. Olihan se jo monesti nähty, että hyvää ei saa halvalla. Jokin aika sitten kuitenkin rohkaistuin kokeilemaan ihania Matt Matt Matt -huulipunia. Nyt olen kasvattanut essence-meikkikokoelmaani muillakin hyväksi havaituilla tuotteilla, ja niitä on tosiaankin kertynyt jo aikamoinen kasa tässä alkuvuoden aikana. Tässä tulee viisi ehdotonta suosikkiani.

Eyebrow Designer -kulmakynä (05 Blonde)

Vihdoin löysin tarpeeksi vaalean kulmakynän! Oon kokeillut monia, monia eri merkkejä, mutta harvalla on oikeasti todella vaaleille sopivia sävyjä. Suurin osa kokeilemistani on ollut liian punertavia omaan makuuni, ja viimeksi käyttämäni kynä oli vain yksinkertaisesti ihan liian tumma. Tämä 1,89 e maksava kulmakynä sävyssä 05 on täydellinen tuhkanvaalea, jolla näinkin vaalea ihminen saa luonnollisen näköiset, mutta silti huolitellut kulmat.

Tämä on kovempi kuin esim. Lumenen kulmakynät, eikä lopputulos ole niin vahamainen, joten tykkään itse viimeistellä lopputuloksen vielä kirkkaalla kulmageelillä. Toisaalta taas tämä ei kovin helposti leviä kulmista.

Camouflage 2 in 1 -meikkivoide (10 Ivory Beige)

Tämän meikkivoiteen ostaminen oli mulle sinänsä iso juttu, sillä en olisi ikinä uskonut että alle viiden euron meikkivoide voisi toimia mulla. Kun rahatilanne oli todella tiukka, päätin antaa tälle mahdollisuuden – onneksi. Yleensä kaikki meikkivoiteet, joiden sävyä kuvaillaan sanalla ivory, ovat yksinkertaisesti liian tummia iholleni. Tämä on melkein täydellisen sävyinen, keltapohjainen tuote, jolla saan helposti kasvojeni punertavat alueet piiloon.

Luulisi, että tällainen 2 in 1 -tyyppinen, paksuhko meikkivoide näyttäisi helposti naamiomaiselta, mutta omasta mielestäni tällä tulee todella luonnollinen lopputulos vaikka tuotetta joutuisikin kerrostamaan kasvoille. Pysyvyys ei ehkä ole kaikkein parasta luokkaa, mutta peittävyydellään tämä meikkivoide hakkaa monet puolta kalliimmat vastustajat.

Camouflage Full Coverage -peiteväri (10 Nude)

Todettuani saman sarjan meikkivoiteen toimivaksi, hain sen lisäksi käyttööni myös tämän peitevärin. Vaikka pelkällä meikkivoiteella saan jo oikeastaan tummat silmänalusetkin hyvin piiloon, laitan mielelläni vielä vähän lisäpeittoa tiettyihin kohtiin kasvojani. Tämä on hyvin samanlainen tuote kuin itse meikkivoide, mutta hitusen ohuempi ja myös aavistuksen vaaleampi. Lisäplussana se, että putkilo on ihan valtava ja erittäin riittoisa.

Out of Space Stories -kynsilakat

Olen kuullut paljon hyvää essencen kynsilakoista ja nyt voin ylistää niitä itsekin. Tosin vain näitä Out of Space Stories -sarjan kynsilakkoja, koska muista mulla ei vielä ole kokemusta. Uskoisin kuitenkin muiden olevan ihan yhtä hyviä kuin nämä. Ensinnäkin, kuten jo nimi kertoo, näitä saa ihanissa avaruus-sävyissä. Itse valitsin käyttööni vaaleahkon liilan ja hyvin tumman siniliilan, jotka molemmat hohtavat kauniisti eri sävyissä valosta riippuen.

Nämä ovat mielestäni kauniin yksinkertaisissa pakkauksissa, tuotetta on hintaan nähden reilusti ja mainitsinko jo, että näiden sävyt ovat ihania? Kynsilakka on helppo levittää leveän siveltimen avulla ja tämä pysyy kynsillä kauniina pitkään.

I <3 Colour Intensifying luomivärin pohjustaja (vaaleampi sävy)

Tämän ostin ihan hetken mielijohteesta ja siitä tulikin nopeasti suosikkini! En ole teinivuosien jälkeen juurikaan panostanut luomivärin pohjustamiseen, vaikka luomet tuleekin meikattua yleensä useamman kerran viikossa. Tätä pohjustajaa kokeiltuani en kyllä enää aio elää ilman.

Valitsin kahdesta sävystä vaaleamman (en tiedä onko tässä tapauksessa sillä niin väliä, mutta väri sulautuu ihoni sävyyn loistavasti), ja tämä todella tuo värit hyvin esiin. Koostumukseltaan tuote on samettisen pehmeä ja levittyy huulikiiltomaisella applikaattorilla kuin unelma. En ole huomannut luomivärin karkaavan minnekään päivän aikana tätä käytettyäni. Ihan mainio tuote 2-3 euron hintaiseksi – ehdottomasti jatkoon.

Verkossa ainakin pretty.fi myy essencen tuotteita. Sieltä löydät yllä mainitut ja monet muut merkin edulliset tuotteet. Pretty.fi essence-valikoimaan pääset shoppailemaan *tästä.

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *