Maybelline The Rock Nudes paletti

Maybelline The Rock Nudes Palette

Muistanette kenties, kun viime keväänä hehkutin Maybellinen The Nudes -luomiväripalettia. Kerroin silloin paletin olevan mulla kovassa käytössä, ja sitä se on edelleen. Siis se sama kyseinen paletti. Voisin väittää sen siis olevan melko pitkäikäinen hankinta. Käytän nimittäin noin 2-4 sävyä lähes päivittäin, eikä yhdestäkään näy vielä edes pohja! 

Silloin keväällä mainitsin myös, että haluaisin saada käsiini uuden Rock Nudes -version. Nyt mä sain paletin joululahjaksi ystävältäni, ja ei ole epäilystäkään, mitä mun luomilta tulee löytymään tulevana viikonloppuna! Vuosi vaihtuu vähän erilaisella kokoonpanolla kuin aiempina vuosina, enkä oo suunnitellut iltaa kovin pitkälle, mutta meikkiin tahdon ainakin panostaa.

Musta on ihanaa panostaa meikkiin etenkin juhlatilaisuuksissa. Koska huulipuna ei oikein ole mun juttu ja tunnen helposti oloni epämukavaksi näyttävillä huulilla, panostan silmiin senkin edestä. Mikäpä olisi parempi juhla käyttää näitä paletin säihkyviä sävyjä, kuin uusivuosi! 

Vaikka paletti onkin sävyltään varsin tummanpuhuva ja rokahtava, löytyy siitä myös muutama hillitympi sävy. Siksi tämä onkin mielestäni kätevä paletti arkeen tai juhlaan. Kuten edeltäjästään, myös tästä löytyy pigmenttiä ihan kivasti. Omat suosikkini ovat tällä hetkellä hopea ja säihkyvä musta, joita aion hyödyntää lauantainakin meikissäni. Katsotaan, jos saisin luomuksestani vaikka blogin Facebookiin kuvan aikaiseksi!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *