Tässä on hyvä – oma blogikoti

Oikein hyvää huomenta ihanat! Nyt se sitten on totta, mulla on vihdoin oma itsenäinen blogi. Lilyssä bloggaaminen oli aivan ihanaa. Kanssabloggaajiin on ollut upea tutustua, teitä lukijoita on tullut roppakaupalla lisää ja mä löysin tämän seikkailun aikana oman tapani tehdä asioita. Nyt oli kuitenkin aika ottaa se kuuluisa seuraava askel ja tehdä tästä blogista ihan oikeasti oman nimen takana seisova paikka, joka näyttää ja kuulostaa multa.

Osoite on nyt selkeä www.psneverstopsmiling.com ja blogin ulkoasu on päivittynyt, mutta muuten juuri mikään ei ole muuttunut. Täällä on nyt nähtävissä koko blogin historia vuodesta 2015 alkaen. Myös Lilyn aikaiset postaukset ovat täällä ihan samassa järjestyksessä kuin ne ovat aikanaan tulleet ulos. Ainoa mikä jäi harmittamaan on se, että teidän upeat kommentit jäivät Lilyyn. Olen superkiitollinen kaikille teille, jotka olette jaksaneet kommentoida, kehua ja antaa parannusehdotuksia – toivon, että teette niin jatkossakin. Vaikka vanhat kommentit Lilyn ajoilta eivät näy täällä, muistelen kaikkia niitä lämmöllä ja odotan innolla uusia ❤️

Jos Lilyssä jai harmittamaan se, että ihanat kommentit jäivät sinne, on sanottava että paria asiaa en jää kaipaamaan. On ihanaa, kun blogin osoite on yksinkertainen ja kertoo olennaisen, sen sijaan että se on hirveän pitkä rimpsu outoja sanoja. Lisäksi rakastan tätä ihan omaa, mun näköistä sivustoa. Ehkä kaikkein parasta tässä on kuitenkin se, että enää ei tule ärsyttäviä mainoksia keskelle postausta! Jo pelkästään niistä eroon pääseminen tekee tästä kaikesta vaivan arvoista.

Ja mitä tulee blogin seuraamiseen, kuten jo sanoin tästä muutosta kertoessani, sen voi tehdä ihan yhtä lailla edelleenkin juuri siellä missä se sulle parhaiten sopii. Instagramissa, Facebookissa tai Bloglovinissa. Follow me -sivulta löydät vielä muutaman muun vaihtoehdon, jos käytät niitä mieluummin. Suosittelen kuitenkin ottamaan blogin seurantaan ainakin jossain näistä niin kuulet uusimmat jutut heti etkä jää paitsi mistään.

Kiva kun tulit tänne uuteen osoitteeseen mukaan. Bloggaustahti jatkuu samana kuin ennenkin, postauksia tulee muutaman kerran viikossa yleensä klo 10 aamulla. Tällä viikolla on vielä tiedossa mm. juttua Halloweenista. Palataan!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

14 ajatusta aiheesta “Tässä on hyvä – oma blogikoti”

  1. Onnea uuteen alkuun bloggauksessa. Jonkun asian loppu on aina jonkun toisen asian alku 🙂
    Hyvää alkanutta marraskuuta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *