Talvikodin yksityiskohtia

Oon ihastunut ihan täysillä eukalyptuksen oksiin. Kuvista päätellen niin on kyllä koko muukin blogimaailma, mutta ei se mua haittaa. Musta on ihanaa, kun kotona on kasveja. Se raikastaa koko kodin ilmettä heti, ja vielä jos niistä lähtee raikas tuoksu kuten näistä, no sehän on aina parempi.

Kalenteritaulun tilasin Deseniolta muutama viikko sitten. Se oli ensimmäinen tilaukseni kyseisestä verkkokaupasta, ja täytyy sanoa että olin tosi iloisesti yllättynyt siitä miten hyvin juliste ja kehykset oli pakattu. Huomaa, että Deseniolla panostetaan hommaan oikeasti. Itse taulu on ihanan simppeli ja valitsemani mustat kehykset sopivat ainakin omasta mielestäni siihen kuin nenä päähän.

Makrameen sain joululahjaksi äidiltäni. Musta on ihanaa, kun joku antaa sellaisen lahjan, jonka olet oikeasti halunnut jo pitkään. Mies ripusti sen seinälle vuodenvaihteessa, joten kuukausia tyhjinä olleet seinät saivat vihdoin täytettä.

Rakastan tällaisia kodin pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät omasta kodista juuri sen omanlaisen. Miltä sun talvikotisi näyttää?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

11 ajatusta aiheesta “Talvikodin yksityiskohtia”

  1. Ihania yksityiskohtia tidän kodissa! Pitääkin tsekata tuo Desenio, koska tuo seinäkalenteri on todella tyylikäs ja sopii seinälle kuin seinälle.

  2. Kivalta näyttää talvinen kotisi! 🙂 Itse tykkään, kun joku kukka, kimppu tai jokin viherkasvi koristaa kotia! Meillä ei oikeastaan sisustus eroa vuodenaikojen mukaan. Joulun aikaan tietysti ilmestyy jouluvaloja ja koristeita. Sohvatyynyt ovat kieltämättä melko talviset. 🙂

  3. Minun talvikodissa on tällä hetkellä vielä esillä jouluvaloja 🙂 en ole raaskinut ottaa niitä pois kun tuovat vielä valoa pimeisiin iltoihin. Toisaalta pöydällä maljakossa on jo keväisesti leikkokukkia, jotka ostin Tallinnasta 30.12. ja vasta nyt ne alkavat pudottaa terälehtiään. En tiedä mitä ihmekukkia ovat kun ovat näin pitkään säilyneet.

  4. Tuo makrame seinäkoriste on kaunis. Itsellä kuolee kaikki kasvit täällä kotona. Olen todella huono hoitamaan mitään kasveja 🙁

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *