Tää on kaunis päivä, mä oon sopivasti onnellinen

Sopivasti onnellinen
Sopivasti onnellinen

Perjantaina olin onnellinen. Robinin sanoin sopivasti onnellinen. Voin sanoa olevani sitä useimmiten, mutta siinä hetkessä sen tiedosti jotenkin erityisen hyvin. Ympärillä oli rakkaita ihmisiä, musiikki soi ja juoma virtasi. Oli kesäkengät, paljaat jalat ja hymy huulilla. Oli kesäilta, jollaista olin koko pitkän talven odottanut.

Seuraavana päivänä, kun kävelin kotia kohti, ei tainnut juurikaan hymyilyttää. Silloin oli eiliset meikit, tukka sekaisin, rakot kantapäissä ja puhelimessa liian vähän akkua. En silti vaihtaisi hetkeäkään. Kesä on se mun juttu.

PS. Ihanaa äitienpäivän iltaa kaikille! Etenkin omalle rakkaalle äidilleni <3

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *