Syyskuun Bette Box – kolme suosikkiani

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Mulle saapui perjantaina elämäni ensimmäinen kosmetiikkalaatikko eli tutummalta nimeltä Bette Box. Olin odottanut sitä toooosi kovasti, ja vaikka tiedostinkin riskin, ettei joka boxissa voi olla itselle kaikkein mieluisimpia tuotteita, ikävä myöntää että olin hieman pettynyt laatikon sisältöön. Ensinäkemältä boxissa ei ollut oikein mitään, mitä olisin ihan ehdottomasti halunnut päästä testaamaan. Lumenen täysikokoinen tuote oli kivipuuteri, joka on varmasti hyvä, mutta jolle mulla itsellä ei ole käyttöä. Kiinnostavimmat tuotteet Vichyltä ja Schwarzkophilta taas olivat auttamattoman pieniä, mutta riittivät herättämään kiinnostuksen.

Koska Bette Box on bloggaajien keskuudessa aika yleinen, löytyy saman sisällön esittely todella monesta blogista. Tästä syystä päätin, etten itse käy koko sisältöä läpi tässä postauksessa, vaan esittelen kolme tuotetta, jotka nousivat suosikeikseni.

Blistex Bliss Flip Ultra Moisturizing -huulivoide


”Kosteuttavaa sheavoita sisältävän, mustikanmakuisen huulivoiteen uudessa pakkauksessa korkki avataan kääntämällä se pakkauksen alle, jolloin se ei irtoa pakkauksesta ja pysyy tallessa. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh. noin 3,95e/7g.”

Rakastan erilaisia huulivoiteita, eikä tämäkään Blistexin uutuus ollut poikkeus. Koko kauneusboxi tuoksui avatessa tältä karkkimaiselta huulivoiteelta, jonka uusi pallomainen muotoilu ei ole pelkästään suloinen, vaan myös ihan älyttömän kätevä. Lisäksi sen levittäminen on jotenkin niin hauskaa, että sitä tekee mieli lisätä huulille koko ajan. Voide tuntuu huulilla ihanan pehmeältä ja kosteuttavalta ja ah, se tuoksu…

Schwarzkopf BC Scalp Genesis syväpuhdistava shampoo


”Suoravärit, glitterkampaukset ja hiuslakan suurkulutus voivat jättää jälkensä hiuspohjaan, ellei tuotejäämiä pese huolellisesti pois. Shampoo syväpuhdistaa hiuspohjan liiasta talista ja muotoilutuotteiden tuotejäämistä. StemCode -yhdistettä ja B3-vitamiinin johdannaista sisältävä shampoo tasapainottaa hiuspohjaa ja saa hiukset tuntumaan ihanan puhtailta. Saatavana parturi-kampaamoista sekä Sokos- ja Stockmann -tavarataloista. Ovh. noin 19,50e/200ml.”

Myös syväpuhdistavilla shampoilla on erityinen paikka mun sydämessäni. Kuivashampoon suurkuluttajana rakastan sitä puhtauden tunnetta, jonka ne jättävät jälkeensä. Tämän myös luvataan rauhoittavan hiuspohjaa, mikä on aina plussaa. Vielä en ole ehtinyt testaamaan tätä shampoota, mutta mulla on sellainen tunne, että se on oikein hyvä.

Vichy Minéral 89 Daily Booster -tiiviste


”Vahvistavan tiivisteen koostumus on kehitetty valittuja ainesosia, kuten lähdevettä ja hyaluronihappoa käyttäen. Tiiviste tekee ihosta vahvemman ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Tiivistettä levitetään puhdistetuille kasvoille ihonhoidon ensimmäisenä vaiheena. Saatavilla apteekeista ja Ego -myymälöistä. Ovh. noin 23,50e/50ml.”

Suoraan sanottuna mua hieman ihmetytti kosmetiikka-kategoriassa tuote, jonka nimi on tiiviste. En ole oikeastaan vieläkään ihan varma, mikä tämän käyttötarkoitus on, mutta ainakin se saa aikaan miellyttävän raikkaan tuntemuksen iholle. Kätevästä pumppupullosta on helppo annostella tuotetta, mutta 5 ml kokoisesta minipullosta ei kovin pitkäksi aikaa riitä. Täytyy miettiä tämän ostamista täysikokoisena.

Kaiken kaikkiaan syyskuun boxi oli ihan kiva. Ei erityisen kiva, mutta ei nyt huonokaan. En nyt muutenkaan aio heti luovuttaa Bette Boxin suhteen. Lokakuun boxissa on eri bloggaajien valitsemia tuotteita, joten odotan mielenkiinnolla mitä sieltä paljastuu. Jos säkin haluat lokakuun Bette Boxin, käy tilaamassa se *tästä.

Syyskuun Bette Box esittelyssä muissa blogeissa:

Meikkejä, musaa ja meininkiä: Bette Box syyskuu 2017 – uutuuden viehätystä

Minnean muruja: Bette Box syyskuu

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *