Sorruin kosmetiikkajoulukalenteriin

Mitenhän tässä taas kävi näin… Vielä reilu kuukausi sitten mä olin sitä mieltä, että kosmetiikkajoulukalenterit ovat ihan turhia – tai siis että mä en tarvitse sellaista elämääni. Sitten ihan supermonella bloggaajalla alkoi näkyä blogeissaan joulukalenteri-postauksia ja yhtäkkiä mä olinkin vakuuttunut, että mun on hankittava itselleni syntymäpäivälahjaksi sellainen.

Toisaalta, kerranhan sitä vaan ihminen täyttää 25, joten miksi sitä ei juhlistaisi jollain jutulla, josta on vielä kaiken lisäksi iloa melkein kokonaiseksi kuukaudeksi.

Tilasin pitkän pohdinnan jälkeen Makeup Revolutionin kalenterin, koska sen hinta-laatusuhde vaikutti hyvältä. En millään pystynyt perustelemaan itselleni yli sadan euron arvoista kalenteria, joten  reilu 30 euroa kuulosti todella hyvältä diililtä 25:n täysikokoisen tuotteen paketista. Lisäksi sain nopean tilaajan etuna kaupan päälle yllätyspaketin, jossa oli peräti kymmenen erilaista meikkituotetta.

Odotukset kalenterin suhteen eivät ehkä ole katossa, mutta odotan kuitenkin ihan innolla mitä luukkujen alta paljastuu. Olen nähnyt sisällön ohimennen jo pariin otteeseen, mutta en ole halunnut tutustua siihen etukäteen sen tarkemmin. Makeup Revolution on kuitenkin hintaluokkaansa nähden varsin laadukas merkki, joten eiköhän sieltä ihan kivoja juttuja tule. Katsotaan sitten joulukuun lopussa, mitkä 25 kalenterista paljastui.

Löytyykö sulta kosmetiikkajoulukalenteri tai joku muunlainen joulukalenteri?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

8 ajatusta aiheesta “Sorruin kosmetiikkajoulukalenteriin”

  1. Kuulostaa hyvältä! Jännityksellä jään odottelemaan, mitä sun kalenterista paljastuu!

    Minä sorruin ostamaan Lumenen kalenterin, kun Sokoksella oli -20% asiakasomistajapäivät 🙂

  2. Miekin kattelin Sokoksella jotakin kosmetiikkakalenteria, mutta 80 euroa tuntui tuolloin vähän liian arvokkaalta. Toisaalta tuo 30 euroo ei olisi paha. Ehkäpä minäkin tilaan tuon, kerta oikeik suosittelit tuon merkin hinta-laatu-suhdetta ?

  3. Oih, oispa kiva itsellekin joku tällainen kalenteri. En edes tiennyt tällaisista. Täytyy alkaa tutkimaan mikä olisi itselle mieluinen 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *