SodaStream – hauska tapa lisätä veden juontia

Kaupallinen yhteistyö | SodaStream

Riittävä veden juonti on mulle yksi tärkeimpiä asioita päivittäisen hyvinvoinnin suhteen. Etenkin kesäisin tykkään juoda tavallisen veden lisäksi kivennäisvettä, mutta oon jo pidemmän aikaa harmitellut sitä muovipullojen määrää, kun saatan ostaa vichypulloja kaupasta välillä lähes päivittäin. Onnekseni sain testiin SodaStream Spirit-hiilihapotuslaitteen, jonka avulla on superhelppo valmistaa kuplavettä ihan itse kotona.

Mun muovipullojen raahaaminen kaupasta on vähentynyt jo kuukauden aikana huomattavasti. Lisäksi vettä tulee juotua ihan huomaamatta enemmän, kun kuplien lisääminen siihen on niin hauskaa. Ei ihme, että SodaStream-laitteen omistavat ihmiset juovat vettä 40 % keskimääräistä enemmän. Jos sä haluaisit myös oman hiilihapotuslaitteen, lue postaus loppuun asti!

SodaStream
SodaStream-laite

SodaStream-hiilihapotuslaite

Hiilihapotuslaitteella teet helposti ja nopeasti kuplavettä kotoa käsin. Laite on johdoton ja vie muutenkin vain kapean tilan keittiössä – tai minne ikinä sen haluatkaan sijoittaa. Spirit-laite on mun mielestä myös tyylikkään näköinen, joten sitä ei todellakaan tarvitse piilottaa kaappiin. Itse valitsin raikkaan valkoisen värin, mutta tätä saa myös mustana.

Laitteen mukana tuli yksi litran kokoinen juomapullo, joka on ollut etenkin kesähelteillä ihan huikea. Siihen saa riittävän paljon vettä tai muuta juomaa kerralla. Hiilihapotuslaitteen käyttö on todella helppoa – asetat vain vedellä täytetyn pullon laitteeseen, painat nappia muutaman kerran (riippuen, kuinka paljon kuplia haluat juomaasi) ja valmista tulee sekunneissa. Parasta on, kun kuplavettä voi valmistaa just silloin kun itsestä siltä tuntuu, eikä tarvitse lähteä kauppaan ostamaan sitä. Ainoastaan hiilidioksidisylinteri täytyy vaihtaa aika ajoin, mutta yksi riittää kuitenkin jopa 60 litraan kuplavettä.

Jos pelkkä kuplavesi tuntuu välillä tylsältä vaihtoehdolta, SodaStreamilta löytyy myös huikean monia makuvaihtoehtoja. Voit tehdä helposti itse erimakuisia virvoitusjuomia tai lisätä kuplaveteen muutaman raikkaan makutipan. Kaikki juomatiiviste-vaihtoehdot näet täältä. Itse oon tykännyt toistaiseksi eniten vadelman makuisesta vedestä.

SodaStream kivennäisvesi

My Only Bottle -juomapullo

SodaStream on lanseerannut ihan äskettäin uudet My Only Bottle -juomapullot. Puolen litran pullo on suunniteltu kuplaveden ja virvoitusjuomien valmistamiseen ja sopii kaikkiin muihin SodaStream-laitteisiin, paitsi Crystaliin. Pullo on konepestävä, ympäristöystävällinen ja hygieeninen. Lisäksi se on BPA-vapaa ja UV-kestävä.

Oman kokemukseni mukaan MOB-pullo on juuri sopivan kokoinen mukana kannettavaksi ja se onkin kulkenut mukanani lähes päivittäin niin lenkillä kuin matkoilla. Pullo on laadukkaan tuntuinen ja kestävä, ja sitä on helppo pitää mukana kantolenkin ansiosta. Pullon lisäksi sain myös tyylikkään My Only Straw -metallipillin, joka omalta osaltaan auttaa muovin vähentämisessä.

SodaStream My Only Bottle

Onko sulla jo oma SodaStream-laite? Mikäli vastasit ei, kipaise äkkiä blogin Instagramiin osallistumaan arvontaan. Voit voittaa itsellesi postauksessa nähdyn Spirit-laitteen sekä tyylikkään My Only Bottlen. Rentoa sunnuntaipäivää!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

4 ajatusta aiheesta “SodaStream – hauska tapa lisätä veden juontia”

  1. Itsekin sain vedenjuontia parannettua kuplaveden avulla. Kiva että makuja voi tehdä useita. Seuraavana harkinnassa on vedensuodatin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *