Sisustushullu

Mun sisustusmaku on pysynyt jotakuinkin samana nyt muutaman vuoden ajan. En kovin usein esittele kotiani täällä blogissa, ja siihen löytyy kaksi syytä. Ensinnäkin tämän piti alunperin olla mulle vain väliaikaisasunto, eikä tämä vastaa pinnoiltaan tai pohjapiirrustukseltaan ihan sitä mitä mä asunnolta haluaisin. Toisekseen tänne sisään tulee valoa tosi huonosti (kuten oon monesti ennenkin valitellut), eikä se juurikaan kannusta ottamaan kuvia täältä. Muutamia kotikuvia löytyy ainakin tästä postauksesta.

Sisustushullu värikkäät tuikkukipot

Nyt nappasin muutaman kuvan uusimmista sisustusjutuista, jotka oon hankkinut viime viikkoina. Kuten moni jo tietääkin, värit eivät juurikaan kuulu mun kotiini. En vain nauti värikkäistä jutuista ja rauhoitun paremmin neutraalin värimaailman keskellä. Nämä Lidlissä joku viikko sitten myydyt tuikkulyhdyt kuitenkin puhuttelivat mua, ja ne oli hankittava syksyn pimeneviä iltoja varten. Mulla on näitä itse asiassa kaksi eri settiä, toiset olettekin saattaneet bongata Instagramin puolelta.

Sisustushullu marmorikello

En muista, kerroinko tästä jo blogissa, mutta hajotin jokin aika sitten mun toisen seinäkellon. Kello sijaitsi keittiössä varsin keskeisellä paikalla, ja vilkaisin tyhjää kohtaa joka kerta kokkaillessani/tiskatessani, joten oli aika löytää kellolle seuraaja. Hommaan valikoitui aika nopealla päätöksellä Kärkkäiseltä löytynyt marmorikuvioinen seinäkello. Hintaa kellolla oli vain 6,90 e, joten se tuntui ihan kohtuulliselta hankinnalta tässä kohtaa. Jos kuosi alkaa joskus kyllästyttää, voin etsiä taas uuden kellon tai tuunata tästä jotain muuta.

Sisustushullu talotaulu

Kärkkäisellä pyöriessä huomasin myös tämän söpön talonmuotoisen taulun. Onhan nämä tekstit vähän kliseisiä, ja itse asiassa juuri myin pari tekstitaulua niiden imelien sanojen vuoksi. Jotenkin tämä taulu jämpteine lausahduksineen kuitenkin kolahti tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni. Eipä tälläkään taululla ollut hintaa kuin 4,90 e, joten suuri sijoitus ei tämäkään ollut. Harkitsin, että maalaisin kehykset mustiksi, mutta oikeastaan tykkään niistä tuollaisina enemmän. Puu tuo kuitenkin aina lämpimämpää fiilistä kotiin.

Kiinnostavatko nämä sisustusjutut teitä? Voisin yrittää tehdä vähän kattavampaakin asuntopostausta jonain kirkkaampana päivänä, jolloin sisäänkin pääsee vähän paremmin valoa. Väliaikaisasunto tai ei, tässä sitä nyt ollaan ja asutaan, joten miksen esittelisi sitä teillekin.

Hyvää yötä ja tsemppiä pian alkavaan uuteen viikkoon!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *