Sim Sensitive DS Blond -hopeatuotteet

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Jos olet lukenut blogiani pidempään, saatat muistaakin, että mä oon käyttänyt Fudgen hopeashampoota keltaisuuden poistoon hiuksista säännöllisen epäsäännöllisesti jo parin vuoden ajan. Mulla ei ole ollut kyseisestä merkistä pahaa sanottavaa, se on toiminut oikein hyvin kuten hopeashampoon kuuluukin, mutta nyt olen tainnut löytää sille syrjäyttäjän.

Tutustuin viime kuussa kotimaiseen Sim Sensitive -merkkiin ja erityisesti DS-tuotesarjaan. DS-sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja hajusteettomia ja sopivat hyvin herkemmällekin päänahalle tai hajusteyliherkälle. Näiden tuotteiden raaka-aineet on valikoitu tarkasti, jotta kaikki ylimääräinen voidaan jättää pois. Laadusta ei kuitenkaan ole tingitty, vaan tuotteen toimivuuteen ja tehokkuuteen on panostettu. DS-sarjaan kuuluu muutama erityyppinen hiustenhoitotuote, mutta nyt suunnataan katse erityisesti vaaleille hiuksille tarkoitettuihin DS Blond-tuotteisiin.

DS Blond shampoo

Tämä hopeashampoo on kertakaikkisen ihana! Se on todella runsaspigmenttinen ja lyhytkin vaikutusaika poistaa keltaisuutta tehokkaasti. Vaikutusajaksi onkin suositeltu 1-5 minuuttia. Suosittelen aloittamaan kokeilun sieltä lyhyemmästä päästä, ellei halua harmaata tai violettia tukkaa. Omaan hiukseen sopivan vaikutusajan löytää kokeilemalla.

Itse olen käyttänyt tätä noin 3-4 minuutin vaikutusajalla ja huokoisimmat kohdat hiuksista ovat muuttuneet hopeanharmaiksi. Kuten aina värjäävien tuotteiden kanssa, suojakäsineiden käyttö on suositeltavaa. Tykkään shampoosta erityisen paljon pigmenttisyyden lisäksi siksi, että se pesee hiukset todella hellävaraisesti jättäen ne pehmeiksi, puhtaiksi ja eloisiksi. Tämä on hiuksille armollisin hopeashampoo, johon olen törmännyt. Shampoo sisältää myös UV-suojan.

Sim Sensitive DS Blond hopeatuotteet

DS Blond hoitoaine

Kuten kuvastakin huomaa, hoitoaine ei ole yhtä runsaspigmenttistä kuin shampoo, eikä sen kanssa tarvitse pelätä värjäytymistä samalla tavalla. Se on kuitenkin loistava jatkotoimenpide keltaisuuden poistoon ja lisäksi se tekee hiuksista helposti käsiteltävät ja sileät. Koostumukseltaan hoitoaine on aika samaa luokkaa vaaleille hiuksille tarkoitettujen Color Maskien kanssa. Tämän vaikutusajaksi on suositeltu 2-5 minuuttia. Itse annan hoitoaineen vaikuttaa yleensä useamman minuutin ajan. Myös hoitoaine sisältää UV-suojan.

Alla olevassa kuvassa näkyy, miten tehokkaasti DS Blond -tuotteet kirkastavat vaalean hiusvärin. Kuvat ovat ensimmäiseltä käyttökerralta, kun käytin shampoota ja hoitoainetta ja annoin molempien vaikuttaa n. 3 minuutin ajan. Ero on huomattava, eikö?

Sim Sensitive DS Blond ennen & jalkeen

Sim Sensitive DS Blond -tuotteita myyvät ainakin *Bangerhead ja Stockmann. Omani tilasin edullisesti *Bangerheadilta ja toimitus saapui perille noin kahdessa arkipäivässä. Hintoja kannattaa ehdottomasti vertailla, tällä hetkellä 250 ml kokoisen shampoopullon hinta näyttää vaihtelevan noin 10 eurosta jopa yli 20 euroon. Näitä on saatavilla kolmea eri kokoa: 50 ml, 250 ml ja 1000 ml.

Ovatko SIM Sensitive DS-tuotteet sulle tuttuja? Aiotko testata näitä jatkossa? Jos et tarvitse hopeashampoota, voisi DS-sarjasta löytyä joku muu tuote hiuksillesi.

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

8 ajatusta aiheesta “Sim Sensitive DS Blond -hopeatuotteet”

  1. Vitsit, sulla on upea blogi! Nää tuotteet menee itseltä vähän ohi kun olen tumma, mutta suosittelen blondeille kavereilleni. Mitä mahtavinta kevättä sinne! 🙂

    1. Voi, miten ihanasti sanottu! <3 Ja mahtavaa, jos jaat näistä tietoa eteenpäin 🙂 Oikein aurinkoista kevättä ja vappua sinnekin!

  2. Näin tummempi hiuksisena nuo hopeatuotteetnon jotenkin aina jännän värisiä. Tuo hoitoaine on erityisen söpön värinen ? vaikuttaa ihan kokeilemisen arvoiselta tuottesarjalta ??

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *