L’Oréal Paris Hydra Genius – rakkautta ensi silmäyksellä

Myönnettävä se kai on. Olen rakastunut. Tai ainakin syvästi ihastunut. Suhteemme on hyvin tuore ja yhdessä vietettyjä öitä on takana vasta kourallinen, mutta jo nyt tiedän että tämä on juuri se, mitä olen kaivannut kaikki nämä vuodet. Olin jo melkein luopunut toivosta, tottunut ajattelemaan etten koskaan löydä vertaistani. En uskonut rakkauteen ensisilmäyksellä, mutta nyt tiedän että se on mahdollista.

Kävelin eräänä päivänä Citymarketin käytävällä ja siellä hän seisoi tovereidensa kanssa – niin ylväänä ja suoraselkäisenä. Huomasin hänet heti. Katseemme kohtasivat ja yhtäkkiä en enää nähnyt ketään muuta. Oli kuin koko maailma olisi pysähtynyt ympärillämme. Lähestyin häntä, varoen, aivan kuin peläten että hän lähtisi karkuun jos otan vielä yhdenkin askeleen. Siinä hän kuitenkin seisoi hievahtamatta, odottaen että pääsen tarpeeksi lähelle. Epäröiden tartuin häneen kiinni ja välittömästi tunsin sen yhteyden. Silloin tiesin, että hänet veisin kotiin.

Siitä päivästä lähtien olemme olleet kuin paita ja peppu – erottamattomat. Hänet näen illalla viimeiseksi ja aamulla ensimmäisenä. Odotan koko pitkän päivän, että pääsisin takaisin kotiin hänen luokseen, että haistaisin taas hänen raikkaan tuoksunsa. En osaa enää nukahtaa ilman häntä, enkä voi kuvitella alkavani meikkamaan aamulla ennen kuin olen levittänyt hänet kasvoilleni. Kukaan muu ei saa ihoani hehkumaan kuten hän.  Tiedän, että tulee muita haastajia, että suhdettamme tullaan koettelemaan. Olen kuitenkin melko varma, että tämä tulee kestämään. En ole koskaan tuntenut mitään vastaavaa. Rakastan sinua, Loreal Paris Hydra Genius.

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *