Kesä 2016 (via Instagram)

Nyt se sitten saapui: elokuun viimeinen. Viimeinen päivä, viimeinen postaus, viimeinen auringonpaiste (toivottavasti aurinkoiset päivät eivät kuitenkaan tähän lopu). Kai se on munkin pikkuhiljaa myönnettävä, että taas yksi kesä alkaa olla ohi. Kuten aina, nämä kolme kuukautta hujahtivat ohi mun makuuni aivan liian nopeasti. Mutta onneksi jäi paljon hyviä muistoja, sillä kesä 2016 oli aivan huippu! Mitään superhuikeita tapahtumia ympäri Suomea tai jopa maailmaa siihen ei mahtunut, mutta mulla oli silti todella hauskaa. Mulla ei ole hienoa kertomusta täydellisistä Flow-festareista tai Tukholman muotiviikoista, mutta kerronpa muutaman jutun mitä mun kesääni mahtui.

Fresh Burger avasi Lahdessa Kärkkäisellä. Siellä tulikin kuvista päätellen käytyä muutaman kerran kesän aikana… • Tuli valvottua aika usein myöhään erilaisissa illanvietoissa ja hengattua seuraavana päivänä sotkunutturassa ja kotivaatteissa, aina hymy huulilla • Kolmen Kaverin uutuusjäätelö Kookos & Suklaa, ihan superhyvää! • Muistoja Vääksystä, missä vietettiin unohtumaton kesälomaviikko

Meille saapui heinäkuussa uusi, pikkuruinen perheenjäsen <3 • Helsingin reissulla pääsin ensimmäistä kertaa käymään Jungle Juice Barissa ja maistamaan mm. paljon puhuttua inkiväärishottia. Oltiinpa juuri sopivasti kipeinä silloin • Lahden toinen uudehko burgerpaikka: Hello American Diner. Siis noi bataattiranskalaiset… Nam! • Auringonlaskuja tuli katseltua ja kuvattua varmaan ennätysmäärä. ”Never go too long without watching a sunset.”

Saattaa hyvinkin olla, että oon syönyt kesän ainoat pehmikset Vääksyn rannalla.  • Viihdyttiin myös useina iltoina uuden kotikaupungin rannalla, jossa on mielettömän kaunista auringonlaskun aikaan • Oman takapihan (tai siis äidin oman takapihan) satoa • Viime perjantaina oli ne ystävän polttarit, vilkaise postaus tästä, jos se on mennyt jostain syystä ohi

 

No, rannalla tosiaan viihdyttiin kerran jos toisenkin… Vietin todella paljon aikaa parhaan ystäväni kanssa, jonka kanssa on aina hauskaa • Rakastan kiireettömiä aamuja, jolloin on aikaa heräillä rauhassa ja syödä kunnon aamupala • Karkkiakin tuli syötyä kuvien perusteella aika monta kulhollista, mutta kai sitä kesällä voi vähän herkutella? • Halusin kuvan näistä kukista, joten menin pyörimään naapurin takapihalle 😀 Kuka muistaa?

Lisäksi kesään mahtui monia musiikkitapahtumia, Pokemonin metsästystä, ihania ihmisiä, muutama piknik, maakuntamatkailua aamuöisin, huolettomia kesäpäiviä ja paljon muuta. Tulevana viikonloppuna pääsen vielä kokemaan elämäni ensimmäiset häät. Toisin sanoen kesä 2016 oli täynnä upeita asioita, joista jää muistoja pitkäksi aikaa. Aina on tietysti parantamisen varaa, mutta sehän tarkoittaa vain sitä että ensi kesästä voi tulla vielä tätäkin parempi.

Jos et ole vielä mun Instagram-seuraaja, kannattaa ottaa tili nyt seurantaan. Siellä on näiden kuvien lisäksi paljon muutakin sisältöä ja arvontoja.  Aurinkoista keskiviikkoa!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *