Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy + arvonta!

Oletko jo kuullut Schwarzkopfin uudesta Gliss Fiber Therapy -sarjasta?

Ostin ihan hetken mielijohteesta sarjan hiuksiin jätettävän hoitoainesuihkeen, ja hyvin nopeasti päätin että mun on saatava myös shampoo ja hoitoaine. Gliss Fiber Therapy -sarja on kehitetty nimenomaan käsittelyistä vaurioituneille hiuksille. Niissä on hyödynnetty aiemmin vain kampaamoissa käytettyä Omegaplex-teknologiaa, joka korjaa hiuskudoksia, parantaa hiuslaatua sekä suojaa tulevilta vaurioilta. Lopputuloksena helposti kammattavat hiukset, joilla on pitkäkestoinen suoja.

Shampoota ja hoitoainetta voi käyttää tavalliseen tapaan aina kun pesee hiukset, ja keratiinia sisältävän hoitoainesuihkeen voi suihkuttaa joko pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Omat hiukseni ovat talven ja suoristusraudan jäljiltä hyvin kuivat ja karheat, mutta näiden tuotteiden avulla niistä tulee ihanan pehmeät ja sileät. En vaihtaisi etenkään tätä suihketta enää pois.

Haluan nyt arpoa myös jollekin teistä Fiber Therapy -paketin, jossa on shampoo, hoitoaine sekä hiuksiin jätettävä hoitoainesuihke. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen, miksi sinä haluaisit kokeilla näitä uusia hiustenhoitotuotteita. Osallistumisaika päättyy viikon päästä, sunnuntaina 2.4.17 klo 20. Muistathan jättää kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan yhteyden voittajaan. Onnea arvontaan!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *