Ruokapäiväkirja osa 2

Innostuin niin viimekertaisesta ruokapäiväkirja-postauksestani, joka sai huiman suosion, että päätin tehdä sille ainakin yhden jatko-osan. Eihän näissä mun syömisissä ole mitään uutta tai maailmaa mullistavaa, enkä jaa mitään super-reseptejä teille, mutta kuitenkin ihmisiä kiinnostaa kerta toisensa jälkeen mitä toiset syövät.

Koska tämä blogi on pitkälti sitä mitä itse olen ja teen, on myös ruoka looginen osa sitä. Ja sattumoisin mussa on viime aikoina herännyt varsinainen ruokakuvaaja ja -fiilistelijä. Musta on ihana luoda kivannäköisiä ja herkullisia annoksia – ja kuten tämäkin postaus todistaa, ruoan ei tarvitse todellakaan olla monimutkaista tai hankalasti valmistettavaa näyttääkseen silti herkulliselta.

Aamupala

Eilen kaivoin vohveliraudan kaapista ja tein ensimmäistä kertaa elämässäni vohveleita. En kuitenkaan halunnut syödä aamupalana mitään valtavia vehnä- ja sokeripommeja, joten sovelsin ja tein vohveleista vähän terveellisemmän version. Siitä on tulossa ihan kunnon reseptipostaus ensi viikolla, oli meinaan sen verran hyviä neljän ainesosan vohveleita, että en voi olla jakamatta sitä iloa maailmalle!

Lounas

Lounaaksi söin eilen tylsästi kanawrapin. Tai en mä tiedä onko se niin tylsää, hyvää se ainakin oli. Oon varmasti sanonut tämän jo monet kerrat, mutta mä vaan tykkään yksinkertaisesta myös lautasellani. Muutamat perusraaka-aineet tasapainossa ja päälle hyvä kastike – mitä sitä muuta ihminen tarvitsee? Ostan usein noita täysjyvätortilloja ja heitän niiden sisälle milloin mitäkin; kanaa, katkarapuja, kasviksia, avokaadoa… Ja taas on parin päivän ruoat suunniteltuna.

Päivällinen

Päivällisestä nyt ainakin voi käyttää sanaa tylsä: makaronilaatikkoa ja kasa salaattia. Valtavaa raejuustovuorta unohtamatta 😀 Tästä ei perus kotiruoka juuri parane. Makaronilaatikko oli tosin tällä kertaa tuunattu perusversiosta kahdella erilaisella täysjyväpastalla, broilerin jauhelihalla, lihaliemellä ja juustoraasteella. Käytän nykyään tosi harvoin punaista lihaa, joten mun liharuoat koostuvat useimmiten kanasta eri muodoissaan.

Iltapala

Sitten on iltapalan vuoro. Viime postauksesta se jäikin kuvan muodossa puuttumaan, joten tällä kertaa panostin kuvaan. On siellä jossain alla purkillinen soijajugurttia ja päällä on banaanin lisäksi samoja luomumarjoja kuin aamupalallakin. Mun vakkarikauppaan tuli ihana pakasteallas (siis ei se allas niin ihana ole, mutta se sisältö…), josta saa aika edullisesti napattua haluamansa määrän pakastemarjoja. Kaikki marjat saa lisäksi luomuna. Todellakin mun aamu- ja iltapalojen pelastaja!

Mitäs tykkäsit tästä ruokapäiväkirjasta? Oliko samanlaisia ruokia, kuin sun ruokavaliossa? Mitä sä söit tänään?

Lue viimekertainen ruokapäiväkirja täältä:

Ruokapäiväkirja osa 1

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *