Rimmel Lasting Finish 24 h -meikkivoide

Viimeksi, kun mun meikkivoide alkoi olla lopussa ja oli aika ostaa uusi, hain ensin netistä vähän vinkkejä. Halusin vaihtaa merkkiä, sillä aiempi kokeilu ei ollut ollut niin kovin onnistunut… Kyseessä oli Maybellinen Dream Velvet Soft-Matte Foundation, jonka ostin lähinnä peittävyyden toivossa (moni varmaan muistaa tämän edeltäjän, jokaisen yläasteikäisen tytön luottotuotteen, Maybellinen Dream Matte Moussen), mutta tuote oli mulle vaaleimmassakin sävyssä aivan liian tumma. Lisäksi se oli ihan superpaksua, vaikea levittää tasaisesti, toi kuivat kohdat esiin erittäin hyvin, ja pysyi vähän huonosti.

Mutta ei siitä sen enempää, tällä kertaa haluan kertoa hyvistä kokemuksista. Etsin tosiaankin taas suht peittävää ja kestävää meikkivoidetta ongelmaiholleni, ja huomasin että Rimmelin Lasting Finish oli kehuttu tuote monessa blogissa. Tästä on olemassa myös valkokorkkinen Nude-versio, jota monet hehkuttivat, mutta mulle ei pitkän googlettelunkaan jälkeen aivan auennut, mikä näiden tuotteiden varsinainen ero on. Päädyin kuitenkin ostamaan tämän punakorkkisen, sillä toisesta ei löytynyt testeriä lainkaan.

Ensimmäinen ajatus meikkivoiteesta oli, että siinä on todella voimakas tuoksu. En ole ihan täysin tottunut siihen vieläkään, mutta ei se häiritse mua enää niin paljoa. Hetken aikaa levityksen jälkeen se haisee varsin selvästi nokassa, mutta sitä kestää onneksi vain hetki. Toinen huomio oli, että voide on todella nestemäistä. Mulla on tapana pumpata tuotetta kämmenselälle tarvittava määrä ennen levitystä, ja tämä lähtee valumaan tosi herkästi jos kättä kallistaa vähänkin. Ajattelin, että sinne meni rahat hukkaan, ei tämä mitenkään voi tuoda mulle sitä peittävyyttä jota kaipaan.

Rimmel Lasting Finish 25h meikkivoide

Ensimmäiset päivät uuden meikkivoiteen kanssa olivatkin pieni pettymys. Paksumpaan tuotteeseen tottuneena tuntui, että tätä ei jää naamaan yhtään, vaikka kuinka kerrostaisi. En tiedä mikä sen jälkeen muuttui, ehkä totuin vain tuotteeseen, mutta yhtenä päivänä sitten opin käyttämään sitä oikeanlaisesti ja enää en vaihtaisi pois. Tämä peittää todella hyvin, kunhan jaksaa levittää sen huolella.

Vaikka tuote tuntuu vielä märkänä vähän jopa kiristävältä kasvoilla, kuivuttuaan sitä ei huomaa enää lainkaan. Kasvot jäävät kuulaan ja tasaisen näköisiksi, ja näyttävät siltä todellakin iltaan asti. Yksikään tähän mennessä testaamani meikkivoide ei ole kestänyt näin hyvin pitkin päivää, ja tehän tiedätte, että mä olen kokeillut aika monia. Lisäksi vaalein sävy 091 Light Ivory on ihonsävylleni aivan täydellinen.

Plussat

  • kestävyys
  • todella vaaleita sävyjä tarjolla
  • peittävyys (kerrostettaessa)
  • saa ihon näyttämään kuulaalta
  • vaikuttaa riittoisalta
  • suojakerroin
  • edullinen hinta

Miinukset

  • voimakas tuoksu
  • hyvin nestemäinen (tämä voi olla hyväkin juttu, itse koin sen ainakin alkuun hankalana)
  • tuntuu aluksi kasvoilla ikävältä

Vieläkään ei löytynyt sitä täydellistä meikkivoidetta, mutta on tämä nyt huima parannus edelliseen. Rimmelin tuotteista en yleensä innostu kauheasti, joten siihenkin nähden ihan hyvä löytö. Itse asiassa tämähän oli jo toinen nappilöytö Rimmeliltä (muistatteko oikeasti peittävän peitevoiteen?). Onko Rimmel petrannut, vai oonko ostanut vain aiemmin ”vääriä” tuotteita?

Osaako muuten joku viisaampi siellä lukijoissa kertoa, mitä eroa on meikkivoiteessa on puna- ja valkokorkkisella versiolla?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *