Real Techniques Multitask set

Kai se vaan niin menee, että tarpeeksi kauan kun seurailee muiden käyttävän jotain tiettyä tuotemerkkiä ja hehkuttavan sitä kerta toisensa jälkeen, lopulta sitä itsekin alkaa uskoa että se on pakko saada. Mä koen olevani sen verran perusmeikkaaja, että pärjäsin pitkään ihan hyvin joillain siveltimillä. Ennemmin tai myöhemmin kaikessa on kuitenkin kehityttävä johonkin suuntaan, ja kuinka ollakaan, yhtäkkiä huomasin perustelevani itselleni että Real Techniquesin siveltimillä meikistä vaan tulee niin paljon parempi

En halunnut pistää koko meikkisivellin-valikoimaani ainakaan vielä uusiksi, ja kannatan multitaskingia joka asiassa, joten pistin tilaukseen tämän Limited Edition Multitasking -setin. Paketissa on kolme Real Techniquesin värikoodien mukaista sivellintä ja raikkaan värinen säilytyslaukku, jonka saa helposti taitettua myös telineeksi siveltimille. Näillä siveltimillä onnistuu koko meikin teko esim. matkalla ollessa, kun ei viitsi kantaa mukana koko sivellin-arsenaalia.

Multitask Face Brush (oranssi)

Kätevä, viistopäinen muotoilu sopii hyvin aurinkopuuterin levittämiseen ja varjostusten tekoon. Tästä tuli mun ehdoton contour-suosikki, siveltimen pää nimittäin mukailee poskien muotoa täydellisesti. Paketin mukaan tätä voi käyttää myös puuterin asettamiseen, mutta mun nähdäkseni tämä viistopäinen muoto ei ole siihen kaikkein paras. Merkillä on kuulemma olemassa ihan loistava puuterisivellin, joka on jonkin verran isompi kuin tämä.

Multitask Cheek Brush (pinkki)

Edellistä pienempi sivellin, jonka pää kapenee reilusti. Tällä on helppo levittää pehmeästi poskipunaa tai tarkennetusti korostusväriä kasvon korkeimmille kohdille. Poskipunankin tykkään levittää ennemmin tuolla isommalla siveltimellä, jolla saa sen kivasti häivytettyä, mutta tällä highlighterin levittäminen poskipäille… Parasta!

Multitask Eye Brush (liila)

Pieni, pyöreähkö mutta kapeapäinen sivellin on täydellinen pehmeään silmämeikkiin ja esim. nenän sekä kulmaluun korostamiseen. Itselleni tuli tästä ensimmäisenä mieleen ”Tältäkö luomivärin häivyttäminen oikeasti näyttää?” 😀 Jos sulla on ollut vaikeuksia saada smoky eye -meikkiä onnistumaan, ja tummat sävyt jäävät häivyttämättä kunnolla, kannattaa kokeilla pyöreämpää ja pehmeämpää sivellintä. Tämä on siihen hommaan lähes täydellinen.

Muuttuiko mun elämä nyt näiden siveltimien myötä? Tuskin. Teenkö näillä räjäyttävän upean meikin joka päivä? No en varmastikaan. Mutta ovathan nämä tosi laadukkaan oloisia ja aivan ihanan pehmoisia siveltimiä, joilla meikin levitys sujuu käden käänteessä. Kovin tarkkoja ja selkeitä linjoja näillä ei ehkä kannata ruveta tekemään, mutta jos tykkää (ainakin meikkipohjassa) astetta luonnollisemmasta ja kunnolla häivytetystä tyylistä, suosittelen.

Setin saat ostettua täältä nyt alennettuun hintaan, ole nopea ennen kuin ne loppuvat! Käyttöohjevideoita siveltimille löydät täältä. Onko sulla jotain Real Techniques-suosikkia, jota ilman et voisi enää elää? Mä voisin hankkia näiden seuraksi muutaman muun siveltimen, mutta en tiedä mistä aloittaa. Ehkä joku tarkempi silmämeikkisivellin olisi hyvä kaveri tälle toiselle.

Lähiviikkoina on tulossa myös meikkisiveltimiin ja niiden säilytykseen oleellisesti liittyvää postausta, pysy kuulolla!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *