Pikkujoulukampauksen pelastus

Tuotteet saatu: Biozell

Muistatteko, kun viime kuun lopussa pohdin, vieläkö Biozellilla on myynnissä Color Maskeja. Sain pian sen jälkeen viestin Success Storylta, että kyllä hyvinkin Biozell myy edelleen Color Maskeja ja niiden pakkaukset on uudistettu juuri viime kuussa. Uusi pakkaus on hillityn tyylikäs ja herätti ainakin oman kiinnostukseni. Vaaleahiuksisena sain testiin sävyt Silver ja Soft Ice. Tuotetta on saatavilla yhteensä kahdeksassa eri sävyssä vaaleasta ruskeaan ja kirkkaisiin sävyihin kuten pinkkiin ja siniseen.

Faktaa Color Maskeista:

  • Kehitetty ja valmistettu Suomessa
  • Hajusteettomia ja heti käyttövalmiita
  • Raikastaa vaaleiden hiusten sävyn ja lisää värin intensiivisyyttä tummissa hiuksissa
  • Toimii myös tehokkaana hoitonaamiona, et tarvitse erillistä hoitoainetta
  • Eivät sisällä hapetetta tai ammoniakkia, turvallisia käyttää

Pikkujouluhiuksiin saa helposti uutta eloa, kun käyttää omaa sävyä raikastavaa Color Maskia, tai kokeilee jotain astetta räväyttävämpää kuten mä tein aika tarkkaan kaksi vuotta sitten, kun värjäsin hiukset pinkiksi.

Sain lisäksi myös Volumizing Seawater Sprayn sekä Texturizing Sprayn, jotka eivät olleet itselleni entuudestaan tuttuja tuotteita. Ajattelin, että voisin kerrankin yrittää toteuttaa tuleviin juhliin jonkinlaisen kampauksen, ja nämä tuotteet ovat siihen oiva apu.

Volumizing Seawater Spray antaa hiuksiin voimakasta tukea ja rakennetta ja tekee niistä helpommin käsiteltävät. Tuotteen sanotaan sopivan erityisen hyvin lettikampauksiin varsinkin hennoille ja liukkaille hiuksille.

Myös Texturizing Spray antaa voimakasta tukea, rakennetta ja tuuheutta jättämättä hiuksia tahmeiksi tai jäykiksi. Tämän avulla saa tehtyä helpon ja nopean tyvikohotuksen, mikä on monille meille suomalaisen hiuslaadun omaaville hyvä uutinen. Spray tekee lisäksi kestävän pohjan kampauksille ja sisältää UV- sekä kosteussuojan.

Kotimaisuuden ja saatavuuden lisäksi Biozellin tuotteiden hyviä puolia on niiden edullinen hinta. Postauksessa mainittujen tuotteiden hinnat n. 6-9 euroa. Kuinka tuttuja Biozellin tuotteet ovat sulle?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

8 ajatusta aiheesta “Pikkujoulukampauksen pelastus”

  1. Biozell on tuttu merkki 🙂 Tykkään sen tuotteista! Tuo Volumizing Seawater Spray on uusi tuttavuus!
    Juuri tänään ostin color maskeja, mutta olivat KC Professionalin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *