Pihistä tai panosta: parhaat peitevoiteet

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Te olette tykänneet kovasti näistä pihistä tai panosta -postauksista, joten nyt postaussarja saa pitkästä aikaa jatkoa. Taisin luvata jo alkuvuodessa Insta storyssani, että kerron teille tarkemmin nykyisestä luotto-peitevoiteestani. Halusin tehdä nimenomaan peitevoide-vertailun, joten postauksen teko lykkääntyi, kun en saanut heti käsiini haluamaani vertailukappaletta. Nyt olen testannut molemmat peitevoiteet, joten asiaan!

Pihistä tai panosta peitevoiteet Tarte Makeup Revolution

Makeup Revolution Conceal & Define -peiteaine

Tämä on se hehkuttamani luotto-peitevoide, johon tykästyin heti ensimmäisellä käyttökerralla. En muista, kenen kuulin puhuvan tästä ensimmäisenä, mutta heti kun kuulin tästä, ostin yhden testiin enkä ole sen jälkeen tarvinnut muita peitevoiteita. Makeup Revolution on vakuuttanut mut ennenkin huippuedullisilla meikeillään ja sama linja jatkuu tämänkin suhteen. Peiteaine tarjoaa hintatasoonsa nähden ihan huikeaa peittävyyttä ja pysyvyyttä ja valaisee tummat silmänaluset todella tehokkaasti. Isohkolla applikaattorilla levitys onnistuu helposti, eikä tuotetta todellakaan tarvitse läträtä kasvoille litrakaupalla.

Makeup Revolutionin tuotteita saa tuttuun tapaan ostettua *Cocopandalta edullisin hinnoin. Hintaa tällä peiteaineella on n. 5-6 euroa. Tällä hetkellä se näyttää olevan taas tarjouksessa, joten sen saa halvimmillaan jopa hintaan 4,85 e. Ihan mielettömän edullinen tuote! Sävyvaihtoehtojakin on runsaasti aina valkoisesta C0 tummaan sävyyn C17. Itse käytän *sävyä C3, joka sopii erittäin vaalealle iholle, jossa on kylmä pohjasävy.

Tarte Shape Tape

Tarte Shape Tape

Shape Tape tuskin sen kummempia esittelyjä kaipaa. Tämä tunnetaan huippu-peitevoiteena, joka ei pelkästään kirkasta tummia silmänalusia, vaan luo kestävän ja hyvin peittävän pohjan. Tilasin itselleni epähuomiossa sävyn Fair, joka on hyvin vaalea, mutta taittaa keltaiseen. Ei ihan paras sävy itselleni, parempia vaihtoehtoja olisivat olleet Fair beige tai Porcelain beige. No, virheistä oppii ja lopputulos on silti riittävän hyvä, kun sävy on niin vaalea.

Tarten Shape Tape tekee kaiken mitä lupaakin. Se peittää hyvin, pysyy kasvoilla pitkään, kirkastaa silmänalusia ihan mielettömästi ja on koostumukseltaan kevyt mutta paksu. Se vaikuttaa myös riittoisalta. Suuria miinuksia ainakin mulle ovat kuitenkin sen hinta (27 e) ja se, ettei sitä saa tilattua kuin Tarten omilta nettisivuilta.

Kädelle levitettynä tuotteet tuntuvat hyvin samanlaisilta. Molemmissa on saman muotoinen applikaattori, joka on iso ja pehmeä (Tarten hieman isompi). Tuotetta tulee riittävästi jo yhdellä levityskerralla, kuten alla oleva kuva osoittaa. Tarte on ehkä aavistuksen kuivempaa ja paksumpaa, mutta molemmat levittyvät mun mielestä yhtä hyvin. Kuten näkyy, Tarten Fair on sävyltään vaaleampi kuin Revolutionin C3, mutta eroa ei oikeastaan huomaa enää levityksen jälkeen.

Alla näet peitevoiteet käytössä. Ylemmässä kuvassa mulla ei ole meikkiä ollenkaan. Tältä tosiaan näyttää punertava ja hyvin vaalea ihoni luonnontilassa. Tällä kertaa silmänaluset eivät olleet niin pahat, mutta kyllähän niissä on tummuutta ja värieroja nähtävissä. Alemmassa kuvassa oon levittänyt pelkän peitevoiteen ensin silmän alle, ja koska molemmat ovat niin riittoisia, riitti niistä kevyt kerros myös otsalle sekä yläluomelle. Suoraan sanottuna mä en itsekään juuri erottanut, kummalla puolella on kumpaa merkkiä – molemmat siis hoitavat hommansa paremmin kuin hyvin. Lisäksi kumpikin pysyy päivän aikana hyvänä eikä keräänny juonteisiin. Tarte jättää silmänalusen ehkä vielä aavistuksen kirkkaammaksi, mutta ero ei ole suuri.

Peitevoiteet vertailussa

Miksi valitsen jatkossakin Makeup Revolutionin peiteaineen:

  • Käytössä yhtä hyvä kuin Shape Tape
  • Huomattavasti edullisempi
  • Parempi saatavuus, voi tilata Suomesta
  • Sävyvalikoima on loistava

Onko kumpikaan peitevoide sulle tuttu? Mihin tuotteeseen luotat, kun tummat silmänaluset tai ihon pienet virheet tarvitsevat peittoa?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

6 ajatusta aiheesta “Pihistä tai panosta: parhaat peitevoiteet”

    1. Essence on ihan mahtava, edullinen meikkimerkki myös! ? En oo tainnut tuota nimenomaista peitevoidetta kokeilla, mutta taidanpa napata testiin joku kerta.

  1. Tartesta oon kuullut paljon, mutta en oo raskinut hankkia sitä. Ehkä ostan kokeiluun tuon toisen.

  2. Mä olen halunnut kokeilla tuota Revolutionin peitevoidetta, mutta en ole vähään aikaan tilannut Cocopandalta mitään, joten se on jäänyt. Lisäksi jotenkin huolettaa, osaanko valita oikean sävyn – tosin tuo on sen verran edullinen, että voisi helposti tilata muutaman eri, jos epäilyttää 🙂
    Tällä hetkellä mulla on ollut käytössä joku NYXin peitevoide – ei mikään kovin erikoinen, mutta sen verran asiansa ajava, että taitaa olla toinen tuubi menossa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *