Pihistä tai panosta: paras kuivashampoo vaaleille hiuksille

Pihistä tai panosta: paras kuivashampoo vaaleille hiuksille

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Pihistä tai panosta: paras kuivashampoo Batiste

Aurinkoista keskiviikkoaamua! Edellinen pihistä tai panosta -postaus upposi teille niin hyvin, että päätin ottaa nämä tavaksi aina silloin kun löytyy joitain mielenkiintoisia tuotteita, joita vertailla. Vaikka viime kerralla postauksen tuotteet olivat selkeästi eri hintaluokista, halusin tuoda tällä kertaa esiin kaksi alle kymmenen euron tuotetta, joilla on kuitenkin useamman euron hintaero.

Kuivashampoo on ihan huikea keksintö; sen avulla hiuksiin saa lisää rakennetta, pesuväliä voi huoletta pidentää ja onpa se myös mainio tuote esim. reissun päällä. Itse oon käyttänyt kuivashampoota nyt jo varmaan muutaman vuoden, ja voitte uskoa kun sanon, että olen kokeillut aika hitsin montaa erimerkkistä putelia. Toiset niistä jättävät hiukset vielä likaisemmiksi kuin ennen tuotetta, toiset taas eivät tunnu tekevän tukalle juuri mitään. Osa myös menee parin käyttökerran jälkeen tukkoon tai muuten käyttökelvottomaksi, vaikka olet yrittänyt toimia kaikkien mahdollisten ohjeiden mukaan.

Lue myös Pihistä tai panosta: näyttävä highlighter

Batiste Cherry kuivashampoo

Batiste vs. Cameleo kuivashampoo

Itse tykkään vaaleahiuksisena sellaisesta kuivashampoosta, joka samalla raikastaa hiusväriä ja saa hiukset näyttämään jopa vähän vaaleammilta. Tummemmille hiuksille kyseinen efekti on tietysti pahin painajainen, mutta siinä en voi auttaa kun ei ole omakohtaista kokemusta 😀 Se yksi ja ainoa kuivashampoo, johon aina lopulta palaan, on ollut jo vuosia Batisten Cherry. Se on kaikin puolin täydellinen: tuoksuu hyvältä, raikastaa hiuksia, antaa rakennetta, on riittoisa, eikä se ole vielä kertaakaan mennyt “jumiin” kesken käytön kuten jotkut kuivashampoot.

Ainoa miinus on hinta. Eihän tämä mitään maailman kalleinta todellakaan ole, halvimmillaan tätä taitaa saada jopa alle kuuden euron, mutta monessa kaupassa tästä saa pulittaa lähes kympin. Toinen ongelma on se, että se on usein loppu kaikkialta. Siinäpä onkin kuivashampoon suurkuluttajalla vaikeuksia, kun uuden pullon metsästäminen on jo haaste itsessään. Viimeksi tosin ratkaisin ongelman niin, että tilasin *Cocopandalta kerralla useamman pullon.

Niihin kauhunhetkiin, kun en syystä tai toisesta saa hankittua Cherrya, olen löytänyt toisen samaan tyyliin toimivan kuivashampoon. Se on merkiltään Cameleo, suunnilleen samankokoinen puteli kuin Batistella, ja se toimii melko hyvin vaaleille hiuksille. Cameleota saa kaiken maailman Tokmanneista ja Citymarketeista, ja sitten se paras juttu – hintaa on noin 2-3 euroa. Pariinkin kertaan oon päätynyt nappaamaan tämän kaupan hyllyltä ja se hoitaa hommansa ihan hyvin. Missään nimessä ei yhtä hyvin kuin Batiste, mutta riittävän hyvin.

Ootko sä löytänyt elämääsi kuivashampoon helppouden? Mikä on sun luottomerkki?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jos tykkäsit postauksesta, jaa se kavereillesi!

4 kommenttia

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *