Pihistä tai panosta: näyttävä highlighter

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Hyvää huomenta ihanat! Pakko sanoa tähän alkuun, että syystä tai toisesta vuosi alkoi melko surkeilla fiiliksillä ja suurin osa viime viikosta meni flunssaisena sängyn pohjalla ja muutenkin mieli maassa. Nyt, kun on parantunut ja päässyt taas työelämään kiinni, on olo kuin uudesti syntynyt. Energiaa on vähintään triplasti enemmän ja pään sisäinen fiiliskin on huomattavasti valoisampi. Halusin kertoa tämän teille erityisesti muistuttaakseni, että jos välillä menee huonommin ja kaikki tuntuu kaatuvan päälle, on siitä suunta vain ylöspäin. On tärkeää antaa itselleen anteeksi se, että aina ei huvita tai jaksa. Jos jollain siellä on nyt huono päivä, lupaan että huomenna tai ainakin jonkun ajan päästä on jo parempi.

Mutta nyt kun tätä energiaa tässä on niin käydäänpä aiheen kimppuun! Mä tykkään varsinkin juhlameikissäni olla melko extra – tarkoittaen sitä, että on tumma silmämeikki, irtoripset, glitteriä, kimallusta, highlighteria, kaikkea näyttävää. Highlighterin käytön taisin oppia vasta Henny Harjusolalta ja aivan kuten hän, haluan yleensä että se hehku sitten todella näkyy sieltä kasvojen korkeimmilta kohdilta.

Pihistä tai panosta: näyttävä highlighter

Joskus jos haluan päästä helpolla, käytän voidemaista highlighteria, jolla saa helposti näyttävän lopputuloksen. Niiden levittäminen ja häivyttäminen ei kuitenkaan lievästi sanottuna kuulu mun suosikkeihin, joten yleensä käytän puuterimaisia tuotteita. Oon ehtinyt kokeilemaan tosi montaa erilaista korostuspuuteria ja suurin osa niistä ei yllä mun vaatimustasolle. Melkeinpä mikä vaan tuote sopii kevyen, luonnollisen hehkun luomiseen, mutta kunnon näyttävään kiiltoon tarvitaan jo järeämpiä aseita.

Halusin pitkään kaikille kosmetiikkabloggaajille varmasti tutun *Jeffree Starin Skin Frost -highlighterin sävyssä Ice Cold. Se vain yksinkertaisesti on mielettömän näyttävä tuote eikä juuri mikään tunnu vetävän vertoja sille. Kun mä sitten vihdoin päätin hankkia sen, oli se myyty loppuun kaikkialta. Ja kun mä jotain päätän hankkia, on se saatava heti, joten tilasin sitten ”korvaajaksi” sävyn Crystal Ball.

Upeasta pakkauksesta ja vaikuttavan suuresta koostaan huolimatta Crystal Ball oli hiukan pettymys. Tämä jäänviileä duo chrome highlighter on perussävyltään todella kylmä ja hohtaa eri sävyissä pinkistä violettiin. Se on juuri niin näyttävä kuin olen aina highlighteriltani toivonutkin, mutta sen koostumus on hyvin erilainen kuin perusvalikoiman tuotteissa eli esim. siinä Ice Coldissa. Toisin kuin Ice Cold, tämä ei ole lainkaan kermainen ja samettinen, vaan puuterimainen ja varisee sekä paakkuuntuu helposti. Kerrostamalla tästä saa kyllä supernäyttävän, mutta jotenkin jäin silti odottamaan 31,50 euron hintaan vielä vähän enemmän.

Pihistä tai panosta Makeup Revolution Highlighter
Jeffree Star Skin Frost Highlighter

Lähes yhtä hyvä tuote löytyi yllättäen kosmetiikkajoulukalenterin avulla Makeup Revolutionin valikoimasta. Kuten oon hehkuttanut aiemminkin, kyseinen kosmetiikkamerkki on varsin edullinen ja erityisesti heidän highlighterinsa ovat loistavia. Muistattekin kenties, että sain joulukalenterin mukana aikamoisen kasan merkin korostuspuutereita, mutta niistä suosikeiksini nousivat sävyt Ice Kiss sekä Flash.

Ensin mainittu on luonnonvalkoinen, joka hohtaa todella kirkkaana, eikä ihan päässyt kuvassa oikeuksiinsa. Jälkimmäinen ja kuvassa keskimmäinen taas on Crystal Ballin kaltaisesti eri sävyissä hohtava korostuspuuteri. Jos kaipaa näyttävää highlighteria, mutta ei ole valmis maksamaan siitä paljoa, suosittelen ehdottomasti tutustumaan Makeup Revolutionin valikoimaan joko heidän omilla sivuillaan tai *Cocopandan verkkokaupassa. Hintaa näillä korostuspuutereilla on n. 4-6 euroa.

Ja tulipa muuten mieleeni, että kiinnostaisiko teitä tällaiset pihistä tai panosta -postaukset joistain muistakin kosmetiikkatuotteista? Voisin nimittäin alkaa tekemään näitä aina silloin tällöin, kun hyviä tuotteita tulee vastaan.

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

8 ajatusta aiheesta “Pihistä tai panosta: näyttävä highlighter”

  1. Itse taas tykkään olla naturelli tai lähes naturelli. Parasta kun ei osaa meikkailla, eikä niiden meikkien päälle edes mitään ymmärrä 🙂

  2. Pihistä ja panosta -postaukset on kivoja joten kannustan tekemään lisää näitä!
    Highlighteria olen kokeillut mutta en ole vielä löytänyt itseäni miellyttävää. Ehkä voisin kokeilla näitä!

  3. Tosiaan meillä kaikilla energiat vaihtelee. Olen käyttänyt vain Lumenen highlighteria. Lieneekö siinä sävyä ollenkaan. Pihistä ja panosta-postaukset kiinnostaisivat.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *