Palvelut

Tarvitsetko tekstiartikkeleita, laadukkaita tuotekuvia tai apua somen kanssa? Pienyrittäjänä tiedän, miten työlästä on tehdä kaikki itse. Minä autan joustavasti!

Työskentelyni kulmakiviä ovat ongelmanratkaisu ja asiakaslähtöisyys. Teen luovia ratkaisuja, enkä luovuta ennen kuin olemme molemmat tyytyväisiä lopputulokseen. Muita työssäni tärkeitä teemoja ovat visuaalisuus, raikkaus ja läpinäkyvyys. 

Tuotekuvat

Tarjoan matalan kynnyksen tuote- ja yrityskuvauspalvelua ympäri Suomen. Ideana on luoda juuri sinun yrityksesi näköisiä, laadukkaita tuotekuvia käytettäväksi verkkokaupassa, somessa tai nettisivuilla. Tarvittaessa voin myös editoida valmiita kuvia.

Palvelun tarkoitus on olla ripeä ja joustava apu yritykselle. Sovitaan kuvauksesta, lähetät minulle tuotteet (Päijät-Hämeen alueella voin myös noutaa ne) ja minä otan kuvat yhdessä sovitussa miljöössä. Lopuksi palautan tuotteet sinulle alkuperäiskunnossa.

Artikkelit

Kirjoitan päivittäin erilaisia artikkeleita ja tekstejä moniin käyttötarkoituksiin. Tarpeesi voi olla esim. nettisivujen muokkaus, yritysblogin artikkelit, verkkokaupan tuotekuvaukset tai uutiskirje  asiakkaille.

Minä pidän huolen, että teksti on kirjoitettu huolellisesti ja oikein. Teen tarvittaessa myös taustatutkimuksen. Halutessasi voin kirjoittaa yrityksestäsi myös omaan blogiini.

Someapu

Sosiaalisessa mediassa menestyminen vaatii tavoitteellisuutta, asiakkaiden sitouttamista ja kiinnostavan sisällön luomista. Sitä ennen täytyy tietysti päättää yritykselle sopiva(t) somekanava(t) ja opetella käyttämään niitä.

Olipa lähtötasosi aloittelija tai keskitasoinen, minä voin auttaa sinua ottamaan somen haltuun. Tutustu myös uuteen palveluuni ”somekaappaukseen”!

Ota yhteyttä

Autan mielelläni erilaisissa luovan alan tarpeissa. Tutustu suuntaa antavaan hinnastooni tai laita viestiä ja pyydä tarjous!