Paljon kehuttu Fudge Clean Blonde hopeashampoo

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Fudgen hiustuotteista on puhuttu paljon somessa ja eri blogeissa. Välillä niiden hypetys laskee, mutta aina se palaa ennemmin tai myöhemmin. Erityisesti blondien keskuudessa yksi tuote on ollut erityisen suosittu, koska suurin osa meistä vaaleahiuksisista ei halua kellertäviä sävyjä hiuksiinsa. Itse testasin merkin Clean Blonde -hopeashampoota ensimmäisen kerran jo vuosia sitten, kun se oli jossain erityistarjouksessa *Cocopandalla. Sieltä olen tilannut shampoon sen jälkeenkin, koska se on heillä myynnissä aina edulliseen hintaan. Entinen 300 ml pakkaus on pienennetty kokoon 250 ml, mutta tehokkuuteensa nähden noin 15-20 euroa (hinta vaihtelee vähän tarjousten mukaan) on edelleen ihan kelpo hinta tästä. On Fudgea saatavilla myös *1000 ml pakkauksessa, jos innostuu hankkimaan sitä kunnolla varastoon.

Tykästyin Clean Blondeen kertaheitolla ja sen jälkeen olenkin pessyt sillä hiukseni säännöllisesti kerran viikossa tai parissa. Shampoo on ihan superpigmenttistä, mistä syystä tämän kanssa suositellaan käyttämään suojakäsineitä, kuten hiusvärienkin kanssa. Itse oon ollut vähän laiska, enkä ole tainnut koskaan käyttää tämän kanssa suojakäsineitä. Toki varon tumman sinivioletin tuotteen kanssa, ettei väri pääse leviämään – iholta sen nyt onneksi saa viimeistään ajan kanssa pois. Muualle mä en ole tuotetta onnistunut sotkemaan, mutta sanotaanko nyt niin, että mun valkoinen suihkuverho ei ole enää kovin puhtaan valkoinen. 

Miten hopeashampoota käytetään?

Puhutaanpa vähän siitä itse käytöstä. Oon kokeillut monia erilaisia hiustuotteita keltaisuuden poistoa vastaan, ja usein ne kuivattavat hiusta ikävästi. Mulla on muutenkin aika kuivat latvat (etenkin kun edellisestä kampaajakäynnistä on päässyt vierähtämään tovi jos toinenkin), joten se ei ole ikinä kiva juttu. Tämä Fudgen tuote sen sijaan enemmänkin hoitaa ja kosteuttaa hiuksia, joten siitä suuri plussa!

Tuote on tosiaan hyvin tummaa ja tuoksuu syvän karamellimaiselta. Tämä on hyvin riittoisaa, eikä tuotetta tarvitse ottaa purkista montaa kertaa, jotta sen saa riittämään pituuksiinkin. Shampoo vaahtoaa mukavasti ja on helppo levittää kaikkialle. Itse käytän tätä pyyhekuiviin hiuksiin, hieron sitä vähän aikaa, jotta väripigmentit tarttuvat kunnolla, ja annan sitten vaikuttaa vielä pari minuuttia. En halua liikaa väriä päähän, joten vaikutusajan pidän kuitenkin aika lyhyenä. Erityisesti päänahka värjäytyy tämän myötä tosi herkästi liilaksi, mutta se nyt on tällaisten tuotteiden riski aina.

Siinä missä muut hopeashampoot taittavat vain kevyesti keltaisuutta ja saattavat silti jo samalla värjätä osan hiuksista violetiksi/siniseksi, tämä tekee oikeasti lopputuloksesta todella hopeanhohtoisen. Toki se liilakin tulee aika herkästi esiin, etenkin jos sulla on hyvin huokoiset hiukset, mutta se korjaantuu kyllä nopeasti kun peset välillä taas tavallisella shampoolla. Pääasia ainakin itselleni vaaleahiuksisena on se mahdollisimman viileä väri, ja pieni violetti häivähdys on oikeastaan ihan kiva lisä. Jos tavoittelee aivan valkoista/harmaata lopputulosta ilman sinisyyttä tai liilaa sävyä, kannattaa tuote pestä jo aika nopeasti pois. Kokeilemalla löytyy tietysti se itselle sopiva vaikutusaika.

+ Plussat

 • Iso pullo
 • Riittoisa
 • Levittyy helposti
 • Hoitava, ei kuivata hiuksia liikaa
 • Melko edullinen riittoisuuten nähden
 • Omaa nenääni miellyttävä tuoksu
 • Todella pigmenttinen
 • Neutralisoi tehokkaasti keltaisia sävyjä
 • Puhdistaa hiuspohjan ja poistaa hilsettä

– Miinukset

 • Kuivattaa hiuksia
 • Todella pigmenttinen (voi sotkea paikat tai värjätä hiuksia liikaa, jos ei ole tarkkana vaikutusajan kanssa)
 • Ei saatavilla kaikkialta
 • Melko voimakas makea tuoksu, ei kaikkien makuun

Jos vielä jäi joku juttu arveluttamaan, multa voi tietysti kysyä lisää, ja esim. tästä blogista löytyy tosi kattavasti tietoa Fudgen tuotteista. Mikäli haluat itsekin kokeilla tätä paljon kehuttua hopeashampoota, saat tilattua sen edullisesti joko *Cocopandalta tai *Nordicfeel.fi:stä. Hyvää viikonloppua!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *