Oudoimmat (vai hauskimmat) Netflix-sarjat

Tästähän on muodostumassa jo pieni perinne: kun oon useamman päivän flunssan kourissa neljän seinän sisällä, eikä elämässä tai edes pään sisällä tapahdu juuri mitään, postaan aiheesta Netflix. Kyseinen suoratoistopalvelu ei kyllästytä mua vieläkään (välillä tosin menee viikkojakin etten juuri katso sieltä mitään), mutta kiinnostavat sarjat alkavat pikkuhiljaa loppumaan.

Sain hetki sitten kulutettua loppuun suosikkini Gilmoren tytöt (nyyyyyyh), joten jotain uutta katsottavaa oli taas löydettävä. Huomasin, että parista aiemmin katsomastani sarjasta oli tullut uusia kausia, joten päätin aloittaa niistä. 

Love (2 kautta)

Ensimmäisen kauden kymmenen jaksoa olivat suoraan sanottuna lähinnä outo pikakelaus. Omilla tahoillaan vasta eronneet Gus ja Mickey tapaavat todella randomisti ja alkavat deittailemaan. Kahden täysin erilaisen ja omien ongelmien kanssa painivan ihmisen yrittäessä löytää yhteistä säveltä, ei voi katsoja kuin ihmetellä mitä tapahtuu.

Eipä aikaakaan, kun ilmestyy ryppyjä rakkauteen ja parin tiet eroavat. Tämä tuntuu jopa jonkinlaiselta helpotukselta, niin vaikealta se yhdessäolo välillä vaikutti. Kuten kaikissa kunnon rakkaustarinoissa, kauden lopussa Gus ja Mickey tietysti löytävät toisensa uudelleen, ja katsoja voi todeta että okei, onnellinen loppu, se oli siinä. Vaan eipä ollutkaan. Uudella kaudella parilla menee jo paljon paremmin yhdessä. Vai meneekö?

Lovesick (2 kautta)

Hmm.. Mikä on tämä kantava teema näissä sarjojen nimissä? Tämä sarja ensimmäisen kauden kuudella jaksollaan jäi mielessäni varsinaiseksi tähdenlennoksi, jota ei sen koommin enää mietitty. Halusin kuitenkin antaa sille ja sen peräti kahdeksanjaksoiselle toiselle kaudelle uuden mahdollisuuden – onhan sen päähenkilö Dylan ihan suloinen, vaikkakin aivan hukassa.

Sarja alkaa siitä, kun Dylan huomaa sairastavansa klamydiaa ja joutuu sen vuoksi kertaamaan seksikumppaneitaan. Periaatteessa kronologisesti etenevän sarjan jokainen jakso on nimetty jonkun tytön mukaan, ja niissä palataan ajassa takaisinpäin muistelemaan, kenen kaikkien kanssa Dylan on ollut. Ensimmäisen kauden lopussa nousee esiin ajatus, että ehkä se oikea onkin jo löytynyt huomaamatta, mutta kuinka käy toisella kaudella?

Santa Clarita Diet (1 kausi)

Tämä on ihan Netflixin tuoreinta tuotantoa. Helmikuun alussa ilmestyneestä sarjasta on vasta yksi kausi, mutta lopun perusteella lisää on tulossa. Kauhukomediaksi määritelty sarja oudoksuttaa yliampuvilla kohtauksillaan ja kummallisella huumorillaan. Jos olet katsonut iZombien ja pidit siitä, suosittelen katsomaan myös tämän.

Toki sarjan aiheena on ihan vain tavallinen lähiöperhe, jonka teini-ikäinen tytär kapinoi ja vanhemmat ovat menestyviä kiinteistönvälittäjiä. Niin, ja toinen heistä syö naapureita sekä työkavereita. Mutta pikkujuttuja, tärkeintä on pitää julkisivu kunnossa – ja lähteä rannalle juuri silloin, kun naapurusto kuhisee kadonneita ihmisiä etsiviä poliiseja.

Loppuun mainittakoon että myös hyvän mielen suosikistani Grace ja Frankie julkaistaan ensi viikolla kolmas kausi. Jes!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *