NYX Tame & Frame kulmaväri sekä Concealer Jar

Mun alkuviikko on ollut kuulkaas aikamoinen. Ystävän polttarit ja häät lähestyvät, ja niiden valmisteluihin menee aikaa sekä todella paljon ajatustyötä. Olin tilannut itselleni häihin mekon, mutta se ei ollutkaan sopiva. Nyt tilasin uuden, joten kaikki sormet ja varpaat ristiin, että se istuu mulle paremmin – häihin on nimittäin enää 2,5 viikkoa aikaa.

Lisäksi tässä on ollut paljon kaikkea, perheen pienimmän koulun aloitus, riitaa perhepiirissä, valtava tappelu Netflixin kanssa (juu kyllä… Netflix lakkasi toimimasta, enkä voi elää ilman 24/7 pyörivää sarjaa, joten tällä hetkellä mulla on käytössä HBO Nordic…) ja mm. pitkiä lenkkejä iltamyöhään.

Nyt on kuitenkin aika palata viimeisen kerran Cocopandan tilaukseen, ja esitellä vielä kaksi NYXin tuotetta. Ne ovat Tame & Frame Brow Pomade luonnollisestikin sävyssä Blonde, sekä Concealer Jar sävyssä Fair. Olikohan se nyt kaikkein vaalein vai siitä seuraava. Kuitenkin vaalein, joka oli saatavilla. Olisin itse asiassa halunnut testata tätä sävyssä Orange, jonka pitäisi tasapainottaa tummia silmänalusia erityisen hyvin, mutta sitä ei ollut jäljellä verkkokaupassa. Kerronpa ensin lyhyesti tuosta peitevoiteesta.

Concealer Jar ei ole mikään sykähdyttävin tuote, eikä vedä peittävyydessä vertoja Rimmelin vastaavalle tuotteelle. Tykkään kuitenkin tämän sävystä, joka sulautuu tosi kivasti omaan ihonväriini. Lisäksi tämä on ihan unelmanpehmeää, levittyy sormilla tai siveltimellä todella nätisti, ja tuntuu kasvoilla samettiselta. Sanotaanko, että jollekin, jolla on vain vähän peitettävää – sen verran, että nestemäinen meikkivoide ei ihan riitä, mutta paksut tökötit ovat liikaa – tämä olisi varmaan aika unelmatuote.

Kulmaväri (vaha, geeli, miksikä näitä oikein pitäisi sanoa?) taas yllätti mut erittäin positiivisesti. Tästä tuli uusi suosikkini Highlight & Contour -paletin jälkeen. Kuten tuo peitevoide, tämäkin levittyy varsin samettisen pehmeästi kulmiin. Tätä on helppo kerrostaa, joten lopputuloksesta saa helposti niin vaalean tai tumman kuin itse haluaa. Toki kulmakynään tottuneena tämän käyttö tuntui alkuun vähän oudolta, mutta oikeanlaisella siveltimellä (esim. tämä) se onnistuu yllättävänkin helposti.

Tällä on mun mielestä paljon helpompi luoda se oikeanlainen muoto kulmakarvaan, kuin kynällä. Ja parastahan on tietysti tämän sävy. Mulla on todella vaaleat kulmat luonnostaan – kuten kuvasta näkyy, lähes olemattomat. En oo kuitenkaan aiemmin onnistunut löytämään hyvää blondeille tarkoitettua kulmaväriä. Kynä, jota olen käyttänyt jo pitkään, on We Care Iconin sävyssä 03 Blonde, mutta se on aivan liian punaruskea omaan makuuni. Tämä NYXin tuote on sellainen jännä harmaanruskea. Ihana!

Pahoittelen tätä kuvanlaatua… Lainakamerasta loppui akku juuri kun olin kuvaamassa näitä viimeisiä meikkikuvia, joten puhelinlaadulla mennään tällä kertaa. Mietin, julkaisenko näitä naamakuvia ollenkaan, mutta näkyy tuossa nyt ainakin tuotteen sävy jotenkuten. Ja mun olemattomat kulmakarvat ilman meikkiä 😀

Ps. Joku tarkkasilmäinen varmasti huomasi, että tilaukseen kuului vielä NYXin vedenkestävä Doll Eyes -ripsiväri. En kuitenkaan viitsinyt tehdä siitä erillistä postausta, sillä mulla ei ole siitä oikeastaan mitään sanottavaa. Jos jotain kiinnostaa, ripsari on ihan perushyvä – helppokäyttöinen, levittyy kivasti, kevyt ja kapea hylsy – mutta melko mitäänsanomaton. Väriä tulee kerralla todella vähän, eli sitä saa todellakin kerrostaa, jos haluaa ripsien näkyvän jonnekin. Volyymia sen ei ainakaan voi sanoa tuovan, ehkä hieman pituutta. Lisäksi vedenpitävyys on kyllä aivan puppua. Oon kuitenkin käyttänyt sitä kakkosripsivärinä alaripsiin – ne se erottelee ihan hyvin. Ehkä aloittelevalle meikkaajalle hyvä tuote, sillä ei ainakaan saa sotkettua helposti.

Nyt on käyty läpi koko meikkitilaus: muut osat löytyvät täältä ja täältä. Palataan pian taas!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *