NYX Soft Matte Lip Cream

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

NYX Soft Matte Lip Cream Transylvania

NYXin huulituotteista on ollut paljon puhetta somessa – esimerkkinä nyt ainakin Uino. Hankin itsekin testiin tämän Soft Matte Lip Creamin nähdäkseni, mistä kaikki meuhkaavat. Mulle on nyt kehittynyt jonkinlainen viha-rakkaussuhde tätä huulituotetta kohtaan. Tämä ei ole huulipuna eikä huulikiilto vaan jonkinlainen huulivoide, enkä ole varma miten tähän suhtautuisi.

Syksyn lähestyessä mulle tulee aina erityisen kova kaipuu tummiin sävyihin – ihan kuin en verhoaisi itseäni niihin muutenkin koko ajan – joten valitsin Lip Creamin sävyksi tummanpuhuvan Transylvanian. Kuvat kertovat aika hyvin sävystä: se näyttää todella tummalta levitettäessä ja myös huulilla ennen kuivumista. Kuivuttuaan mattapintaiseksi sävy muuttuu aika paljon, siitä tulee harmaampi ja paljon vaaleampi. Tavallaan kuitenkin tykkään tämän sävystä. Kuivumista tosin saa odotella aika pitkään.

NYX Soft Matte Lip Cream

Toinen miinus tämän huulituotteen kanssa on, että ainakaan tämä tummempi sävy ei näytä huulilla kauniilta montaa tuntia. Oon käyttänyt tätä nyt pari kertaa koko päivän ajan, ja jossain vaiheessa alkaa aina ahdistaa, kun väri lähinnä paakkuuntuu huulten reunoihin ja lähtee keskeltä. Vaikka huulet värittäisi ensin kokonaan huultenrajauskynällä, kuten oon tehnyt, ei se auta pysyvyydessä juurikaan.

Jos tuotetta lähtee lisäämään kesken päivän, saa aikaiseksi tahmean sotkun. Tämä ei sinänsä ensimmäisen laittokerran jälkeen jätä tahmeaa tunnetta (kunhan on kuivunut kokonaan) vaan enemmänkin todella kuivan tunteen, mutta tätä on lähes mahdotonta lisätä päivän mittaan saamatta aikaan vain entistä rumempaa lopputulosta.

NYX Soft Matte Lip Cream huulilla

Yhteenveto: enemmän miinuksia kuin plussia


Kaiken kaikkiaan sanoisin, että ei mikään huippuhyvä tuote (ainakaan tässä sävyssä, en osaa sanoa vaaleammista) enkä todennäköisesti hanki tätä enää uudelleen. Tykkään sävystä, jollaista multa ei oikeastaan löytynyt aiemmin, mutta kuiva tunne huulilla ja uudelleen lisäämisen vaikeus ovat kyllä iso miinus. Joka tapauksessa, jos haluat testata tuotteen itse, *Cocopandalla on nyt kaikki Lip Creamit tarjouksessa vain 6,60 e. Ei se ainakaan valtavaa lovea tee lompakkoon, vaikka et tykästyisikään täysillä.

Ootko sä tutustunut NYXin Soft Matte Lip Cream -huulituotteisiin? Mitä sävyä suosittelisit kokeilemaan seuraavaksi?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *