NYX Highlight & Contour Pro Palette

Se loma oli sitten siinä. En oo vuosiin lomaillut näin antaumuksella, ja arkeen paluu tuntuikin nyt jotenkin erityisen vaikealta. Lisästressiä aiheuttaa tietysti se, että nyt on meneillään niin paljon kaikkea – niin koulun kuin vapaa-ajankin suhteen. Joka paikkaan pitäisi revetä, eikä terveyspuoli ole vieläkään tasapainossa. Loman aikana sain paljon aikaiseksi blogin suhteen, mutta tämä syksy tulee tekemään muutoksen siihen. Pyydänkin teiltä nyt kärsivällisyyttä ja jaksamista. Panostan blogiin niin paljon kuin pystyn kaiken muun ohella, mutta varmasti tulee aikoja jolloin en vain ehdi postaamaan.

Hyviäkin uutisia mulla on! Nyt pääsen vihdoin esittelemään teille Cocopandan tilauksen sisältöä. Tässä kaksi ensimmäistä asiaa, joita taisin odottaa eniten koko tilauksessa: NYX Highlight & Contour Pro Palette, sekä Makeup Revolutionin Baked Highlighter sävyssä Golden Lights. Ensimmäistä oon halunnut jo alkuvuodesta lähtien, mutta jälkimmäinen oli heräteostos edullisen hintansa vuoksi. Kumpaankin oon kuitenkin ollut enemmän kuin tyytyväinen!

Rakastan erityisesti molempien kauniin yksinkertaisia pakkauksia sekä helppokäyttöisyyttä. Listasin kuvaan Nyxin paletin sävyt, joista mulla on eniten käytössä vaalein/viilein ruskea Sculpt, sekä helmiäisvaalea, lähes valkoinen Ice Queen. Silmien alle taas käytän väriä tasoittamaan banaaninsävyistä Creamia. Kaikille sävyille olen kuitenkin löytänyt käyttöä joko sekoittaen niitä muiden kanssa tai esim. luomivärinä, joten siinäkään mielessä hukkaan ne eivät missään nimessä mene. Hintaa tällä paletilla oli tarjoukessa vain 20,80 e. Ei lainkaan huono hinta kahdeksalle erittäin käyttökelpoiselle sävylle. Värinapithan ovat myös irroitettavia, joten sävyjä saa yksitellenkin jos jotkin värit loppuvat kesken.

En jaksa/ehdi käyttää korostus- ja varjostusvärejä päivittäin, vaan panostan enemmänkin juhlatilaisuuksiin, tai muihin hetkiin jolloin on oikeasti aikaa meikata. Jos haluan meikistä todella näyttävän, sipaisen tuota Makeup Revolutionin highlighteria poskille. Tätä tuotetta on kai kaiken kaikkiaan kolmea eri sävyä, ja tämä Golden Lights on vähän kellertävä. Se tuo kauniin hehkun, joka näkyy valoa vasten upeasti.

Pigmenttiä ainakin noissa Nyxin tummissa sävyissä on niin reilusti, että väriä saa häivyttää ihan kunnolla. Mulla on kotona meikatessa niin huono valo, että joskus huomaan ulos lähtiessä, että poskissa voisi olla vähän vähemmänkin sitä tummaa väriä. Ainakin tällaisen kalkkilaivan kapteenin kohdalla siis tärkeintä on se häivyttäminen, häivyttäminen ja häivyttäminen. Esim. paljon puhutusta Anastasian vastaavasta paletista mulla ei ole kokemusta, joten en pysty vertailemaan, mutta kyllä tässä paletissa mielestäni tähän hintaan on erittäin hyvin hinta-laatusuhde kohdillaan. Makeup Revolutionin korostuspuuterille jäi hintaa 4,35 euroa, joten miksei sitäkin ostaisi ainakin testattavaksi – niinhän itsekin tein.

Nämä Cocopandan ostokset ainakin olivat mieluisia, muiden kohtalosta enemmän seuraavalla kerralla. Onko sulla jonkin merkin varjostus- ja korostuspaletti? Oletko tykännyt? Saa kommentoida!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *