Netflix-suositus: Good Witch

En olekaan pitkään aikaan tehnyt Netflix-aiheisia postauksia. Mulla ei ole nyt kovin montaa uutta löytöä esiteltävänä, kun ei ole aikaa katsoa Netflixiä ihan liikaa, mutta yksi sarja on saanut mut ajattelemaan asioita sen verran että jaan sen teidän kanssanne.

Löysin Good Witchin muistaakseni joskus kesällä ja katsoin putkeen kaksi ensimmäistä kautta. Sitten sarja unohtui, mutta vastikään Netflixiin ilmestyi kolmas kausi ja päädyin katsomaan tätä taas. Jos mun pitäisi kuvailla Good Witchiä yhdellä sanalla, se olisi varmaankin hyvä. Nyt en tarkoita, että sarja on ”ihan hyvä”, vaan kuten jo nimestäkin voi päätellä, se on täynnä hyvyyttä.

Erityisesti siksi tämä sarja on kiinnostanut mua, että olen huomannut oman kyynisyyteni sen myötä hyvin. Sarjassa seurataan Cassie Nightingalen ja tämän perheen elämää ja vaikka vastoinkäymisiäkin tulee eteen, pysyy hahmoilla lähes aina yllä toivo ja hyväntahtoisuus. Itse huomaan vielä kolmannella kaudellakin odottavani jaksosta toiseen aina jotain erityisen pahaa tapahtuvan, mutta jaksoissa nähtävät kriisit ovat enemmänkin luokkaa ”kadotin avaimeni, nyt joudun käymään naapurissa hakemassa vara-avaimen”.

Sarja toimii ainakin itselleni hyvänä muistutuksena siitä, että liika kyynisyys ja negatiivisuus syö ihmistä hirveästi. Uskon, että lähes meille kaikille voisi olla hyväksi välillä keskittyä arkisten kiireiden ja ongelmien sijasta elämän kauneuteen ja hyvyyteen. Rakastan sarjassa erityisesti sitä, kuinka esim. juhlat ja tapahtumat pistetään pystyyn yhteisvoimin ja asioiden eteen oikeasti nähdään vaivaa päivästä toiseen. Lisäksi yksi päähenkilöistä on Täydellisissä naisissa Mikea näytellyt sympaattinen (ja komea) James Denton, mikä ei ainakaan laske sarjan arvoa.

Mikä on sun sarjasuosikki tällä hetkellä?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *