My day: Helsinki-päivä

Sunnuntaina oli Helsinki-päivä, jota meillä on ollut tapana viettää Kaisaniemessä Radio Aallon konsertissa. Tällä kertaa päätettiin käydä samalla vähän muuallakin – eihän siellä Helsingissä kuitenkaan tule ihan joka päivä vierailtua. Oltiin molemmat kipeinä (ja ollaan edelleen), joten ensimmäiseksi suunnattiin Kampin Jungle Juice Bariin. Napattiin ensialkuun inkiväärishotit, jotka oli ihan asteen verran tujumpia kuin nämä itsetehdyt. Tilasimme myös smoothiet: omani oli Pink Panther, jossa on banaania, mansikkaa, passionhedelmää, ananasta ja omenamehua. Olipa hyvää!

Jungle Juice Bar Pink Panther

Smoothieiden voimalla suunnattiin Suvilahteen, jossa yritettiin etsiä yhtä tiettyä pop up -kahvilaa. Monen turhan kilometrin jälkeen todettiin, että paikkaa ei löydy, ja päätettiin ottaa uudestaan suunnaksi Kamppi. Olin sopinut sinne tapaamisen, joten Kaisaniemi sai odottaa vielä.

Koska päivä oli jo pitkällä ja oltiin kävelty pitkä matka, oli korkea aika saada ruokaa. Rakastetaan molemmat kiinalaista ruokaa sekä sushia, joten valinta oli helppo. Testattiin HaoKingin buffet-pöytä, joka ei missään nimessä tuottanut pettymystä. Jopa kiinalaisen ruoan suurkuluttajille löytyi uusia makuja, ja noista avokadosusheista tuli ihan heittämällä mun uusi lemppari. Tuonne täytyy päästä joskus toistekin.

HaoKing Helsinki sushi

Ruoan ja lyhyen tapaamisen jälkeen suunnattiin alkuperäiseen kohteeseemme, eli sinne Kaisaniemeen. Flunssa alkoi kuitenkin jo painaa niin paljon, että taidettiin nauttia eniten siitä kun päästiin istumaan nurmelle. Musiikki jäikin toissijaiseksi asiaksi. Ehdittiin kuitenkin kuunnella muutama esiintyjä ja fiilistellä kaunista kesäiltaa. Tapasin myös pari uutta ihmistä, mikä on aina kivaa.

Lopulta kylmä sai meidät taas liikkeelle ja suuntasimme vielä kerran Kamppiin. Kävimme vielä ennen lähtöä Espresso Housessa kahvilla. Siellä päästiin maistamaan ihan taivaallista caramel-juustokakkua ja juomaksi valitsin mansikka-passionjääteen. Jännä, kun en tykkää tavallisesta teestä yhtään, mutta jääteetä rakastan. Kävin ensimmäistä kertaa Espresso Housessa ja tykästyin sen tunnelmaan heti.

Miten tällainen vanha kunnon my day -postaus upposi pitkästä aikaa? Haluaisitteko, että tekisin joskus ihan kunnon täyspitkän my day -postauksen? Kävin tänään myös testaamassa yhden Lahden uusista ravintoloista, siitä tulossa juttua pian!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *