Muista, että riität juuri noin

Tänään haluaisin sanoa sulle yhden jutun. Itsensä epäileminen on helppoa. Monesti muita ihmisiä on helpompi arvostaa ja pitää arvokkaina, mutta miksi itsensä on niin helppo unohtaa?

Olin tällä viikolla töiden puolesta yksillä messuilla, joilla oli esillä yhtä sun toista hyvinvointiin ja elämiseen liittyvää. Heti ovella oli kori, josta sai ottaa pieniä suloisia mietelauseita, kuten tämä kuvassa oleva. Nappasin tämän kortin, koska tykkäsin sen taustassa olevasta sulkakuviosta. Kun huomasin, mitä kortissa lukee, ajattelin että enhän mä tämmöistä voi ottaa. Sitten tulin miettineeksi että miksi en voisi.

Muista, että riität juuri noin

Kukaan meistä ei ole täydellinen, mutta omalla tavallaan jokainen meistä on täydellinen juuri sellaisena kuin on. Siinä ei ole mitään vikaa että osaa arvostaa itseään ja muistaa olevansa tärkeä – päinvastoin. Jos kukaan ei ole hetkeen sanonut sulle, että olet upea ihminen ja teet hienoja ja tärkeitä asioita elämässäsi, mä sanon sen sulle nyt.

Älä unohda omaa arvoasi. Valoa ja iloa päivääsi!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

7 ajatusta aiheesta “Muista, että riität juuri noin”

  1. Jumala on luonut meidät täydellisiksi ja juuri sellaisiksi kuin olemme. Paljon on tietysti parannettavaa mutta minä ajattelen sitä aina löytömatkana. Etsin sitä omaa itseäni joka minun on tarkoitus olla ja joka piilee siellä huonojen tapojen ja tottumusten alla.

  2. Kiitos muistutuksesta! Ihana postaus 🙂 Otan asiakseni muistuttaa huomenna läheisiä tästä asiasta! Pieni teko, jolla saa hyvän mielen sekä sanojalle että kuulijalle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *