Mikä biisi? blogihaaste

Kevätflunssa iski ihan puun takaa ja viimeiset kaksi päivää oon viettänyt kirjaimellisesti nukkuen. Ei varmaan tarvitse sanoa, että pää lyö tällä hetkellä aika tyhjää, eikä postauksia tahdo syntyä, mutta onneksi törmäsin eilen ihanaan musiikkiaiheiseen haasteeseen Marikan Hey Girl -blogissa. En ookaan tainnut tehdä mitään kyselytyyppisiä tai yhtään mitään haastepostauksia pitkään aikaa, joten mikäpä siis parempi tapa pyöräyttää blogikin horroksesta toukokuun puolelle. Kysymykset (ja vastaukset niihin) tulee tässä!

Mikä biisi…

…saa sut aina miettimään kesää?
• No näitä on tietysti vaikka kuinka paljon, mutta ihan ekana mulle tuli mieleen Robinin ja Nelli Matulan Hula Hula – ainakin sen myötä mielessä pyörii kuuma kesä ja hiekkaranta.

…on sellainen mitä on vaan pakko laulaa mukana?
• Jos multa kysytään niin lähes jokainen olemassa oleva biisi 😀 Okei, ei nyt ihan liioitella, mutta tykkään vähän liikaakin laulaa eri biisien mukana. Sanotaan nyt vaikka Gunnareiden klassikko Paradise City.

…on aivan kammottava?
• Hmm. Uusimmista biiseistä mieleen tulee Sannin Pornoo. Ei, ei, ei! En voi sietää.

…on tai tulee olemaan sun häätanssibiisi?
• Tää on paha. Mun mieli muuttuu niin usein, että en mä osaa sanoa. Varmaan siltä tulevalta sulholtakin pitäisi kysyä mielipidettä? En voi sanoa muuta kuin että varmaan joku tosi ajaton laulu. Ekana mieleen tulee Metallican Nothing Else Matters.

…saa sut aina liikuttumaan?
• Apua. Näitäkin on niin monia… Passengerin Let Her Go, Cheekin Keinu ja 3 Doors Downin Kryptonite nyt ainakin. Musiikki tuo niin mielettömästi muistoja mieleen, että näitä voisi luetella koko päivän.

…saa sut tanssimaan?
• Melkein mikä vaan mikä kuulostaa hyvältä! 😀 Takuuvarmasti ainakin Antti Tuiskun Keinutaan.

…on sun ”teemabiisi”?
• Tääkin muuttuu varmaan melkein päivittäin, mutta just Five Finger Death Punchin Never Enough.

Jos tämä haaste puhutteli suakin, käy lukaisemassa alkuperäinen versio täältä. Olisi ihana kuulla teidänkin vastauksia näihin hauskoihin kysymyksiin, kerro vaikka kommenttiboksissa lisää tai nappaa tämä omaan blogiisi! 

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

2 ajatusta aiheesta “Mikä biisi? blogihaaste”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *