Meikkivoide, joka yllättää sinutkin – Maybelline Fit Me

Maybelline Fit Me meikkivoide

Viime viikolla, kun vanha meikkivoidepullo alkoi uhkaavasti näyttää merkkejä tyhjenemisestä, marssin kauppaan hakemaan lisää tätä hyväksi todettua Rimmelin meikkivoidetta. Meikkihyllylle päästyäni sain kuitenkin todistaa varsin yleistä ilmiötä: omaa sävyäni ei ollut jäljellä purkin purkkia. Koska olen kärsimätön ihminen, ja olin lähdössä illalla juhlimaan, oli uusi meikkivoide saatava heti. Niinpä tartuin suunnilleen ensimmäiseen vaihtoehtoon, joka vaikutti hyvän sävyiseltä ja sopi budjettiin.

Ja vitsi että teinkin hyvän valinnan! Oon ollut vähän kyyninen näiden Maybellinen Fit Me -tuotteiden suhteen, tai lähinnä ehkä siksi kun näiden mainostetaan sulautuvan täydellisesti ihon omaan sävyyn jne. Valitsin tämän Matte & Poreless -version, koska mulla on nykyään hyvin näkyvät ihohuokoset etenkin kasvojen t-alueella. Ne häiritsevät mua jonkin verran, enkä aina onnistu piilottamaan niitä meikillä kovin hyvin. Vaikka tämän meikkivoiteen luvattiin peittävän ihohuokoset täydellisesti, epäilin vahvasti. Turhaan! Jo ohut kerros tätä riittää tekemään ihosta kauniin tasaisen ja ihohuokoset katoavat silmissä.

Meikkivoide itsessään on aika nestemäistä ja ohutta, mutta jo pieni määrä riittää peittämään koko kasvot. Lopputulos ei ole pakkelimainen, vaan näyttää luonnolliselta. Mun punasävyistä, hyvin vaaleaa ihoa tämä tasapainottaa mukavasti ja tekee nopeasti koko kasvoista saman sävyiset. Ehkä kaikkein parasta tuotteessa oli kuitenkin sen hinta. Normaalihinta tälle oli n. 8-9 euroa, mutta kaikki Maybellinen tuotteet olivat sillä hetkellä -30 % alennuksessa. Laskekaapa siis siitä, paljonko tälle jäi hintaa! Sanoisin, että tuohon hintaan (ja normaalihinnallakin) tämä on oikeasti tosi hyvä löytö. Jatkoon.

Loppuun vielä pieni mainostus! Tänä viikonloppuna olemme taas myymässä kaikkia näitä joulukoristeita yms. jouluista tavaraa Orimattilan Kehräämöllä sijaitsevan Kirppis Rukin joulumyyjäisissä. Myyjäiset oli tarkoitus olla vain tälle päivälle, mutta olemme paikalla myös huomenna sunnuntaina. Lisätietoa tapahtumasta löytyy Facebookista. Jos olet lähettyvillä, olisi tosi kiva jos tulisit piipahtamaan!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *