Meikkisiveltimet järjestykseen

Jokin aika sitten kirjoitin ensimmäisistä Real Techiquesin siveltimistäni. Vaikka oon meikannut aktiivisesti jo yli 10 vuotta, valehtelematta en oo oikein koskaan kiinnittänyt huomiota siveltimiin, joilla meikin toteutan. Vasta viimeisen vuoden aikana ja lukuisten meikkivideoiden inspiroimana olen tullut siihen tulokseen, että ehkä niillä siveltimillä tosiaan on jotain merkitystä siihen lopputulokseen.

Aiemmin säilytin meikkisiveltimiäni hujan hajan pitkin asuntoa, ja käytin milloin mitäkin niistä meikkaamiseen. Osa oli laatikoissa, osa meikkipussissa, osaa en ollut edes koskaan ottanut pois pakkauksistaan… Kumma kyllä siveltimiä tuli juuri tämän takia pestyä aivan liian harvoin. Jokainen meikkaamista harrastava ihminen toki tietää, että välineet olisi hyvä putsata säännöllisesti.

No, lopulta tajusin että onhan tähän oltava joku helpompikin ratkaisu ja aloin etsiä sopivia säilytystapoja meikkisiveltimille. Halusin, että ne saa säilytettyä ilmavasti, mutta kuitenkin siististi ja sisustukseen sopivasti. Mitkään pitsireunaiset kipot ja kupit eivät oikein tuntuneet sopivan omaan kotiini, enkä halunnut hankkia mitään rumia telineitä, joten lopulta päädyin väliaikaisratkaisuun ja iskin kaikki siveltimet mason jar -tyylisiin lasipurkkeihin.

Tämä on todella todella simppeli ja edullinen ratkaisu, mutta mitä enemmän mä noita tuijottelen, sitä enemmän musta alkaa tuntua, ettei tämä ehkä olekaan pelkkä väliaikaratkaisu. Tykkään tästä yksinkertaisesta ratkaisusta tosi paljon.

Mitäs te olette mieltä näistä purnukoista, puolesta vai vastaan? Miten ihmeessä te säilytätte meikkisiveltimiänne? Nyt kaikki hyvät vinkit kehiin kiitos!

Aiemmat aiheeseen liittyvät postaukset:

Real Techniques Multitask Set

Siveltimet tekevät meikin

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *