Maybelline the Falsies Push Up Drama -ripsiväri

Onko teillä muilla koskaan sellaisia aikakausia, että naurattaa ihan koko ajan? Mä en tiedä mistä tämä johtuu, mutta tällä viikolla oon pistänyt merkille, että nauran todella paljon. Asian ei siis todellakaan tarvitse olla mikään suuri tai ihmeellinen, saatan kikattaa kippurassa ihan jollekin mitättömälle. Äsken postauksen otsikkoa kirjoittaessani aloin hekottamaan sille – miksi ihmeessä kaikkien meikkien nimien pitää olla niin pitkiä ja monimutkaisia?

Tuntuu älyttömältä kirjoittaa otsikoksi kilometrin pituinen pätkä vieraskielisiä sanoja, mutta jos lyhennän ripsivärin nimen, en oikeastaan puhu enää tästä tuotteesta. Noh, siinä se nimi nyt seisoo koko komeudessaan. Katsotaan onnistunko ylittämään otsikon pituusennätyksen seuraavassa meikkipostauksessa…

Joka tapauksessa tämä ripsiväri jos mikä antaa aihetta hymyyn ja nauruun, onhan se nimittäin paras ripsiväriostokseni piiiiitkään aikaan. Yleensä käyttämälläni ripsarilla on hintaa enemmän, ja koska tämä Maybellinen Push Up Drama on vielä aika uusi juttu, halusin testata tätä heti kun sain vedenkestävän version käsiini. Uutuusripsareissa on yleensä se huono puoli, että se vedenkestävä versio tulee markkinoille vasta myöhemmin. Tässä tapauksessa en ehtinyt kiinnittää huomiota tähän asiaan.

No, vedenkestävä Push Up Drama löytyi kaupasta vähän sattumalta, ja oli vielä pienessä tarjouksessakin, joten oli hyvä hetki ottaa se kokeiluun. Sen jälkeen – olisiko siitä nyt reilu kuukausi aikaa – en ole muita ripsivärejä käyttänytkään. Annetaanpa kuvien puhua taas puolestaan.

Jos mun kulmakarvat ovat (ennen meikkiä) vaaleat ja näkymättömät, niin ovat kyllä ripsetkin. En ole itsekään uskoa silmiäni, kun katson näitä kuvia vierekkäin. Kuvissa ei siis ole mitään muuta eroa kuin n. 2 minuuttia aikaa välissä ja toisessa ripset luonnontilassa, kun taas toisessa olen taivuttanut ne ja lisännyt pari kerrosta ripsaria. Valitettavasti huonon kameratilanteen takia en saanut yksityiskohtaisempaa kuvaa ripsistä, mutta voi hitsi mitä taikoja tämä ripsari tekee! 

Tästä tulee sopiva määrä tuotetta joka kerralla, ja kaksi kerrosta tekee mun ripsistä täydelliset. Ne ovat erotellut, pitkät, kaarevat ja ennen kaikkea näkyvät. Ripsiväri ei varise, ei tahraa silmäluomia (joskus kylläkin mun nenänpää on musta, mitenhän siinä onnistun), ja ripset näyttävät lähes samalta vielä illallakin. Ihan en mene täysin takuuseen tämänkään vedenkestävyydestä, mutta kestää se ainakin huomattavasti paremmin kuin Doll Eyes. Sanoisinko, että en voisi kovin paljon parempaa tuotetta tällä hinnalla toivoa. Omastani maksoin muistaakseni n. 14 euroa, saisikohan näitä tavallisesti 16 euron hintaan.. Korjatkaa jos olen väärässä.

Hyvää yötä ja tsemppiä perjantaihin!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *