Makeup Revolution Re-Loaded luomiväripaletit

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Re-Loaded luomiväripaletit

Jos oot yhtään seurannut mun blogia aiemmin, tiedätkin jo varmaan että oon tehnyt monia hyviä löytöjä superedulliselta meikkimerkiltä Makeup Revolutionilta. Mulla on edelleen työn alla postaus merkin todella peittävästä peitevoiteesta, mutta ensin halusin tulla hehkuttamaan näitä Re-Loaded luomiväripaletteja, jotka ovat nousseet viime viikkoina mun meikissä todella suosituiksi.

Re-Loaded paleteissa on jokaisessa 15 monikäyttöistä sävyä. Kaikkein parasta näissä on hinta, nimittäin yksi paletti kustantaa halvimmillaan n. 5 euroa! Hullua, vai mitä? Voiko niin edullisesti saada laatua? Jos multa kysytään, kyllä voi. Värit ovat kauniita ja tarpeeksi pigmenttisiä, eivätkä varise tai paakkuunnu päivän aikana minnekään. Tarkemmat esittelyt kolmesta Re-Loaded paletista löydät alta. Näitä voi ostaa merkin omilta sivuilta, mutta jos ostat mieluummin suomalaisesta verkkokaupasta, laitoin jokaisen paletin kohdalle suoran linkin Cocopandan sivuille.

Makeup Revolution Re-Loaded Velvet Rose
Re-Loaded Velvet Rose swatch

Re-Loaded Velvet Rose

Velvet Rose on näistä paleteista tällä hetkellä mun suosikki. Se on sävyiltään hyvin lämmin ja punertava sisältäen niin ruusukultaa kuin tavallistakin kultaa. Olen yleensä enemmänkin hopeisen kuin kultaisen ystävä, mutta tässä paletissa tuo kultainen hohtaa ihan mielettömän kauniina. Paletista löytyy myös muutama vaalea häivytyssävy ja tosi monikäyttöisiä mattasävyjä. Jos et ole lämpimien sävyjen ystävä, tämä paletti ei ole sulle. Muussa tapauksessa pääset tilaamaan sen *tästä.

Makeup Revolution Re-Loaded Visionary
Re-Loaded Visionary swatch

Re-Loaded Visionary

Visionary on enemmänkin puhtaiden sävyjen paletti lähtien valkoisesta ja beigestä ruskeaan. Tämä paletti on muuten aika neutraalin sävyinen, mutta mielenkiintoisen siitä tekee keskellä oleva kirkas purppura sekä kauniisti laventelin ja ruusun sävyissä hohtavat sävyt. Myös Visionarysta löytyy vaaleita häivytyssävyjä ja tummempaa väriä luomivakoon, mutta ruskean ja beigen sävyjä on jo pari liikaa ainakin omaan käyttööni. Visionaryn pääset ostamaan *tästä.

Makeup Revolution Re-Loaded Iconic Vitality
Re-Loaded Iconic Vitality swatch

Re-Loaded Iconic Vitality

Iconic Vitalitysta mulla tulee ensimmäisenä mieleen syksy. Tämän paletin hankinkin viime syksynä, kun mieleni teki tehdä jokin punertava silmämeikki. Näistä kolmesta tämä on mielestäni monikäyttöisin paletti sisältäen puhtaan mustan, ruskean ja beigen sekä niiden lisäksi esim. oranssia, tiilenpunaista ja ruusukultaa. Jos mietit Velvet Rosen ja tämän välillä, suosittelen valitsemaan tämän. Tosin, Velvet Rosessakin on niin kauniita sävyjä, että ostaisin silti molemmat. Tämän paletin voit ostaa *tästä.

Ovatko Makeup Revolutionin edulliset meikit/luomivärit sulle jo tuttuja? Jos eivät, nyt on hyvä tilaisuus kokeilla!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *