MaiRen Hyvinvointihoidot – kaivattu hemmotteluhetki

Kaupallinen yhteistyö | MaiRen Hyvinvointihoidot & Päijätmedia-yhteisö

Oletko sinä koskaan käynyt kuivakuppauksessa, intialaisessa päähieronnassa tai jossain muussa hyvinvointihoidossa? Mä en ollut, ennen kuin tutustuin Maija Siilimäkeen ja hänen yritykseensä MaiRen Hyvinvointihoidot. Nyt olen päässyt kokeilemaan kahta erilaista hoitoa, joista kerron kohta enemmän.

Mua Instagramissa seuraavat tietävätkin, että koko alkuvuosi on ollut aika rankkaa aikaa läheisen kuoleman ja omaan työtilanteeseeni liittyvän taistelun takia. Siksi on tuntunut erityisen hyvältä ottaa hetki omaa aikaa ja lähteä Maijan hemmoteltavaksi. Maija on todella lämminhenkinen ihminen ja ottaa asiakkaan vastaan inhimillisesti ja empaattisesti. Myös Maijan kotona, missä hoidot tehdään, on lämmin ja kutsuva tunnelma. Jo se, että tunnet olosi niin tervetulleeksi jonnekin, on tänä kiireisen yhteiskunnan kulta-aikana korvaamatonta.

MaiRen Hyvinvointihoidot Hämeenkoski
MaiRen Hyvinvointihoidot

Ylävartalon hemmotteluhoito ja kuivakuppaus

Ensimmäisenä kävin ylävartalon hemmotteluhoidossa, johon Maija yhdisti imukuppihierontaa, kuiva- ja tulikuppausta, Gua Sha -käsittelyä sekä yrttihemmottelua. Etenkin imukuppihieronta hermostutti etukäteen, koska en ollut kokenut ikinä mitään vastaavaa. Luin jostain, että imukuppihieronta voi olla jopa neljä kertaa tavallista hierontaa tehokkaampaa! Sen teho perustuu imukuppien aiheuttamaan alipaineeseen, joka auttaa tehostamaan aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

En osannut yhtään ajatella, mitä tuleman pitää ja mietin, tuntuukohan kuppaus ikävältä. Olen nimittäin aika herkkä tällaisissa asioissa. Hieronta olikin oikein miellyttävä kokemus eivätkä silikoniset imukupit oikeasti sattuneet yhtään – päinvastoin kupin alle syntyvä alipaine rentoutti lihaksia tehokkaasti. Loppua kohden Maija käsitteli myös rintakehää, kasvoja ja päätä Frantsilan hoitotuotteiden kanssa, mistä tuli niin rento olo, että silmät painuivat väkisin kiinni – vaikka mä en ikinä osaa rentoutua edes omassa sängyssä!

Hoidosta lähtiessä mulla oli jopa vähän epätodellinen olo, koska olin niin rento. Iltaan mennessä olo normalisoitui, mutta sain päänsäryn, mikä kertoi, että kropassa on nyt todella lähtenyt jotain liikkeelle. Yön nukuin sikeästi ja seuraavana päivänä olo oli muuten tavallinen, mutta virkeämpi.

Brain Relief -hoito

Brain Relief -hoito

Toisella kerralla pääsin testaamaan rentouttavaa Brain Relief -hoitoa. Tämä hoito nimensä mukaisesti keskittyy rentouttamaan ensisijaisesti mieltä ja sen tavoitteena on syvä rentoutuminen. Maija suositteli hoitoa erityisesti stressaavaan elämäntilanteeseen, mutta siitä voi varmasti olla hyötyä missä tahansa tilanteessa.

Hoidossa käsitellään koko vartaloa (vaatteiden päältä) painellen, venyttäen, koputtaen, hangaten ja rapsuttaen. Hoito perustuu hyvänolon- ja rauhoittumisjärjestelmän aktivointiin. Maijan lempeä, mutta määrätietoinen kosketus tuntui hyvältä ja lämpimältä – nautin erityisesti pään ja jalkojen alueen hierovista liikkeistä.

Brain Relief auttaa mm. rentoutumaan ja rauhoittumaan, nukahtamaan helpommin ja nukkumaan syvemmin, selkiyttämään ajatuksia ja voi siitä olla apua myös esiintymisjännitykseen tai levottomat jalat -oireisiin.

Lempeä hoito nousi suosikikseni ja sen noin 55 minuutin ajan oli ihana vain olla ja nauttia olostaan. Odotan innolla, onko tästä pidemmässä juoksussa apua stressin lievittämisessä. Olenkin menossa ensi viikolla uudestaan hoitoon, enkä malta odottaa!

MaiRen Hyvinvointihoidot kokemuksia

1.3.-31.3.2020 saat 15 % alennuksen valitsemastasi hoidosta, kun mainitset seuraavasi Päijätmedia-yhteisöä. Alekoodi ei koske rentouttavia Shiatsu-, vyöhyke- ja aromahoitoja, jotka ovat kestoltaan 90 min. Täydentäviä hoitomuotoja ei suositella, jos olet raskaana. Hoidon soveltuvuus sinulle mietitään varauksen yhteydessä.

Maija tekee hoitoja kotonaan Hämeenkosken rauhassa, joten paikan päälle on mentävä autolla, mutta matka esim. Lahdesta taittuu nopeasti ja parkkitilaa pihassa on takuuvarmasti! Tietoa eri hoitovaihtoehdoista ja hinnoista löydät täältä. Yleistä tietoa hoitoon menosta ja sen vaikutuksista voit lukea tästä.

Lue lisää kokemuksia MaiRen Hyvinvointihoidoista:
Elsalinnean – Karkumatka arjen kaaoksesta
Iiskotti – kokemuksia kuivakuppauksesta

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

7 ajatusta aiheesta “MaiRen Hyvinvointihoidot – kaivattu hemmotteluhetki”

  1. Ainoastaan intialainen päähieronta oli minulle entuudestaan tuttu. Jännältä kuulostaa minustakin tuo kuivakuppaus. Muistelen, että muutamia vuosia sitten ihan Hollywood tähdet olisivat suosineet tätä hoitomuotoa. Brain relief -hoitoa tässä kiireisessä elämäntilanteessa varmasti moni kaipaisi.
    Upea juttu, että pääsit rentoutumaan raskaan alkuvuoden jälkeen.

    1. Kuppaus oli todella mielenkiintoinen ja yllättävän kokemus, suosittelen joskus kokeilemaan, jos tulee tilaisuus! 🙂 Kyllä tämmöiset hoidot ovat niin paikallaan monessakin elämäntilanteessa.

  2. Päähieronnassa olen kerran käynyt – terveydenhoitaja suositteli sitä stressaavassa työtilanteessa, jossa kärsin ajoittain pitempäänkin päänsäryistä. Eihän se hassumpaa ollut, mutta enpä silti tullut vakuuttuneeksi sen vaikuttavuudesta 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *