HOHDE luonnonkosmetiikka

Joko sä olet kuullut suomalaisesta HOHDE-kosmetiikkamerkistä? Vielä pari viikkoa sitten mä en ollut. Tilasin pitkästä aikaa elokuulle Bette Boxin, jonka mukana tuli näytekokoiset puhdistusemulsio sekä anti-age tehovoide kyseiseltä merkiltä. Otin puhdistusemulsion saman tien testiin ja heti korkin avattuani palasin muistoissani yläasteaikoihin ja Mádara-kokeiluihin. Tuoksu/haju oli ihan samanlainen ja muistin sen vaivattomasti lähes kymmenen vuoden takaa. Luonnonkosmetiikka on kiinnostanut mua aina, mutta se tietty ominaishaju mikä monissa tuotteissa on, häiritsee.

Tutun hajun haistettuani ajattelin heti, että tämä ei taida olla mua varten. Kuitenkin kun leikkiin olin lähtenyt, levitin rohkeasti puhdistusemulsion kasvoilleni ja hetken kuluttua aloin pestä sitä pois. Sitten alkoi tapahtua! Tunnustelin kasvojeni ihoa ja jouduin vähän jopa miettimään että onko tämä nyt oikeasti mun naama – se tuntui mielettömän puhtaalta, pehmeältä ja raikkaalta. Sellaiselta kauttaaltaan puhdistetulta, eikä vähän jotain sinne päin. Tykästyin siihen tunteeseen!

HOHDE luonnonkosmetiikka

Puhdistusemulsio sopii kaikille ihotyypeille eikä kuivata ihoa. Sen ainesosat ravitsevat ihoa rauhoittaen ja auttaen pitämään kosteustasapainon hyvänä. Antiage-tehovoide taas sisältää sekoituksen kylmäpuristettuja kasviöljyjä, eteerisiä öljyjä ja luonnonmukaisten kasviuutosten bioaktiivisia ainesosia, joiden avulla se tekee ihosta kimmoisan ja elinvoimaisen. Tuotetta käytetään kosteusvoiteen tapaan aamuin illoin. Näiden käytön jälkeen iho on pehmeä, puhdas ja kimmoisa. Ja mitä siihen luonnonkosmetiikan ominaistuoksahdukseen tulee, se onneksi haihtuu nopeasti. Toisia se ei tunnu muutenkaan häiritsevän, joten jokainen tietää itse parhaiten onko tuoksu ongelma vai ei.

HOHDE vaikuttaa brändinä sopivan simppeliltä, suomalaiselta ja rouhealta. Sellaiselta konstailemattomalta. Vieraile vaikka merkin nettisivuilla niin saat ehkä paremman käsityksen mistä puhun. HOHDE-tuotteet on tuotettu ekologisesti ja eettisesti ja ne pohjautuvat Suomen luontoon. Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikan standardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai parabeeneja.

Tuotteet ovat kovin suolaisen hintaisia omaan budjettiini, mutta jos 50-70 e hintahaarukka kuulostaa sinulle sopivalta, pääset shoppailemaan HOHDE-tuotteita tästä

Millaisia ajatuksia HOHDE herättää? Oletko testannut tuotteita itse?

Lisää luonnonkosmetiikka-aiheisia postauksia:
Evolve Radiant Glow -kasvonaamio
Kevyempi kesämeikki luonnonkosmetiikan tuotteilla

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *