Loreal Paris Pure Clay Purifying Mask -kasvonaamio

Muistattekin ehkä, kun kolmisen viikkoa sitten ostin ensimmäisen Pure Clay -savionaamioni. Harmittelin, kun musta/tummanharmaa versio, eli Glow Mask, oli ”meidän kaupasta” loppu, eikä mulla ole tässä lokakuun aikana ollut mahdollisuutta ostaa sitä, vaikka niitä nyt taas kaupasta löytyisikin. Se on kuitenkin ostoslistalla heti ensi kuussa, sen verran tykästyin tähän vihreään versioon.

Pure Clay Purify Mask

Vihreä on siis puhdistava ja mattapinnan antava savikasvonaamio. Tuote sisältää kolmea eri savityyppiä: kaoliinia, montmorilloniittia sekä rhassoulia. Lisäksi siinä on eukalyptusta, jossa on puhdistavia ominaisuuksia. Naamion voidemainen koostumus syväpuhdistaa ihoa ja poista epäpuhtaudet. Tulokseksi luvataan mattapintainen iho, joka tuntuu ja tuoksuu puhtaalta sekä raikkaalta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, eikä sen pitäisi kuivattaa ihoa.

Naamion käyttö

Naamiota suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa – itse olen käyttänyt noin kerran viikossa. Vaikutusajaksi on annettu 5-10 minuuttia, ja suosittelen kyllä omasta kokemuksesta pitämään sen mieluummin lyhyenä. Vaikka tuote ei sinänsä kuivata ihoa, se kuivaa itsessään hyvin nopeasti, eikä tunnu kuivana kasvoilla kovin miellyttävältä. Itse olen pessyt naamion aina pois noin viiden minuutin kuluttua, ja vaikutus on ollut aivan riittävä. Yhdestä purkista luvataan riittävän noin kymmeneen käyttökertaan, mutta voisin kuvitella tämän kestävän maltillisella käytöllä pidempäänkin.

Toimivuus

Naamio on miellyttävä käyttää ja tuoksuu raikkaalta. Se on helppo levittää kasvoille, ja pois peseminenkin sujuu ilman suuria ongelmia. Naamion jälkeen kasvot tuntuvat raikkailta ja puhtailta, ja myös hyvin mattapintaisilta – kuten luvattiinkin. Nykyään varsin pintakuivalle iholleni tämä ei yksistään ole paras tuote, mutta eniten rasvoittuviin kohtiin se tepsii loistavasti. Olen saanut loppukesästä lähtien varsin hankalaksi muuttunutta ihoani rauhoiteltua tällä naamiolla ja eräällä toisella tuotteella, jonka esittelen myöhemmin.

Uskoisin, että pidemmässä jatkuvassa käytössä L’Oréalin savinaamiot ovat ihan hyvä lisä kauneudenhoitorutiiniin. Näitä on ymmärtääkseni aika hyvin saatavilla eri kaupoissa, eikä n. 10 euron hintakaan kirpaise kauheasti, kun muistaa, että tuotetta voi käyttää vähintään sen 10 kertaa. Plussaa yksinkertaisen kauniista pakkauksesta.

Ootko sä jo kokeillut näitä kasvonaamioita? Onko multimasking tuttua? Ajattelin itse kokeilla, kunhan saan sen Glow Maskin käsiini.

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *