Lokakuun Bette Box – kolme suosikkiani

Lokakuun Bette Box oli odotettu bloggaajaboxi, johon nimensä mukaisesti bloggaajat olivat valinneet tuotteet. Kuten varmasti montaa muutakin, mua kiinnosti kovasti, ketä nämä bloggaajat ovat, ja minkälaisia tuotteita he päätyvät valitsemaan. Tuttuja nimiähän sieltä boxista sitten paljastuikin; mukana olivat Tunnetila-blogin Nina, Hannamaria-blogin Hanna, Blinger Shimmer -blogin Mira, Nonnula-blogin Jonna sekä Essie’s-blogin Essi.

Lokakuun tuotteet olivat mielenkiintoisia, mutta tuotteita oli kaikkiaan vain viisi, ja täysikokoisia tuotteita boxista löytyi vain yksi – Lumenen sävyseerumi. Se oli lisäksi sävyssä Medium, joka monen muun tavoin oli mulle itselleni liian tumma. Kuten viime kuussa, esittelen tässäkin kuussa Bette Boxista kolme suosikkituotettani.

Curaprox Black Is White valkaiseva hammastahna


”Päivittäiseen käyttöön sopiva, aktiivihiiltä sisältävä hammastahna valkaisee ilman kiillevaurioita. Hydroksyyliapatiitti yhdessä fluorin kanssa vahvistaa kiillettä ja auttaa vihlontaan. Entsyymit tukevat syljen antibakteerista vaikutusta. Saatavilla apteekeista sekä Sokos- ja Stockmann-tavarataloista. (Ovh. n. 23,90 € / 90 ml + hammasharja).”

Tämä oli Blinger Shimmer -blogin Miran valinta. Kiitos siitä! Olisin kyllä mieluusti ottanut täysikokoisen tuotteen hammasharjan kera, mutta oli tämä minikin ihan kiva. Oon varmaan ennenkin sanonut, että rakastan valkaisevia hammastahnoja ja nämä mustat tahnathan ovat olleet jo jonkin aikaa pinnalla. Ehdin kokeilla tätä vasta kerran, mutta se jätti suuhun todella raikkaan tunteen ja hampaat näyttivät hohtavan vaaleilta. Tykkään!

Treaclemoon One Ginger Morning -suihkugeeli


”Raikkaan tuoksuinen suihkugeeli vaahtoaa pehmeästi ja puhdistaa ihosi hellävaraisesti jättäen sen pehmeäksi ja virkeäksi. Sopii myös käytettäväksi kylpyvaahtona. Treaclemoonin tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne ovat täysin vegaanisia. Saatavilla Sokos-tavarataloista. (Ovh. n. 5,90 € / 500 ml).

Tämän oli valinnut Nonnula-blogin Jonna. Rakastan kaikkia erilaisia suihkugeelejä ja ostankin yleensä aina 500 ml pulloja, jotka sitten kestävät pienen ikuisuuden. Boxissa tullut 60 ml versio olisi loistava reissuun, harmi ettei ole mitään matkoja tiedossa lähiaikoina. Ostan tästä melko varmasti sen ison pullon kunhan nykyiset suihkugeelini joskus loppuvat. Tämän tuoksu on ihanan raikas, voin jo kuvitella miten kivasti tämän kanssa otettu suihku herättää aamulla.

Ziaja Goat’s Milk Moisturizing Day Cream -päivävoide


”Syväkosteuttava vuohenmaito tarjoaa ihollesi proteiineja, vitamiineja ja lipidejä. Päivävoide suojaa ihoa, kiinteyttää sitä luonnollisesti ja ehkäisee juonteiden ennenaikaista syntymistä. Sopii hyvin meikin alle. Saatavilla Sokos-tavarataloista sekä Hakaniemen ja Sellon Emotion-myymälöistä. (Ovh. n. 10 € / 50 ml).

Tämä taas oli Hannamaria-blogin Hannan valinta. Ihan ensimmäinen reaktioni taisi olla että en kyllä tunge vuohenmaitoa naamaani 😀 Tutkittuani tuotetta vähän tarkemmin ajattelin, että varmaan ihan kiva, mutta tuskin tulen käyttämään. No äkkiäkö se mieli muuttuu, avattuani purnukan tykästyin tähän ihan täysillä. En yleensä tykkää yhtään näin voimakkaan tuoksuisista voiteista, mutta tämän tuoksu on jotenkin oudolla tavalla miellyttävä. Toisekseen tämä tuntuu iholla silkkisen pehmeältä ja todella kosteuttavalta. Kohtuuhintaisella merkillä näyttäisi olevan muitakin mielenkiintoisia tuotteita, seuraavaksi otan testiin Ziajan silmänympärysvoiteen.

Oliko tämänkertainen bloggaajaboxi mielestäsi onnistunut, vai jäikö joku juttu vaivaamaan? Kerro kommenteissa 🙂

Menikö sulta mun syyskuun Bette Box -suosikit ohi? Ei hätää, löydät ne täältä:

Syyskuun Bette Box – kolme suosikkiani

Lue lisää lokakuun bloggaajaboxista näistä blogeista:

Hannamaria: Bette Box bloggaajaboxi – lokakuu 2017

Blinger Shimmer: Bette Box lokakuu 2017

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *