Kynnet kevätkuosiin

Kynnet kevätkuosiin

Perjantaina halusin kynsiini jotain muuta kuin ainaista mustaa, harmaata tai muita yhtä tummia sävyjä. Viime päivien aurinko ja lämpö ovat ilmeisesti sekoittaneet mun pään, sillä valitsin tällä kertaa väreiksi valkoisen ja aavistuksen minttuun taittavan vihreän. Olisin oikeastaan halunnut vielä minttuisemman sävyn, mutta en löytänyt sitä tähän hätään, joten tämä sai kelvata.

Saatuani Yves Rocherin kynsilakkapaketin viime kesänä, oon ollut varsin merkkiuskollinen. Paketissa on sävyjä moneen makuun ja pullot ovat reilun kokoisia, joten tavaraa riittää pidemmäksikin aikaa. Harmikseni monien sävyjen joukosta ei kuitenkaan löytynyt valkoista, joten kaivoin esiin viime vuonna ostamani Lindexin valkoisen kynsilakan. Tästä en voi kyllä valitettavasti sanoa mitään hyvää.

Pullo on hankalan muotoinen, kuin myös sivellin, ja kynsilakan koostumus on suorastaan surkea. Tätä saa laittaa neljä kerrosta, että saa peittävän lopputuloksen, ja sen jälkeen lakka paakkuuntuu ikävästi kynnelle. Jos teillä on käytössä joku hyvä, puhtaanvalkoinen kynsilakka, vinkatkaa ihmeessä!

Yves Rocherin lakat ovat kuitenkin hinta-laatusuhteeltaan mainioita, kuten olen varmasti ennenkin maininnut. Tällä kertaa käytin vihreää sävyssä 71 Menthe. Huomasin vasta nyt, että lakan nimikin viittaa minttuun, mutta sävy on kyllä luonnonvalossa enemmän ihan tavallinen vihreä. En oo vieläkään kovin sinut glitterin ja muiden hileiden kanssa, mutta nyt löysin kätköistäni nämä ihanat glitterhileet ja päätin testata paria niistä. Ostin nämä viime vuonna kirpputorilta Tallinnasta.

Hileet on pakattu supersöpöihin minilasipulloihin, mutta niiden käyttö osoittautui melko hankalaksi, ainakin tällaiselle tumpelolle. Jos siellä on joku, joka käyttää enemmänkin glitteriä kynsienlaitossa, miten onnistutte siinä? Mä tipsuttelin noita vanupuikon avulla paikalleen, ja se ei todellakaan ollut paras toimintatapa.

Lopputuloksesta tuli kuitenkin aika raikas. Mitäs tykkäätte? Nyt mä isken naamaani uskomattoman hyväntuoksuisen kasvonaamion ja alan valmistautumaan uuteen viikkoon. Aloitan huomenna uudessa työssäoppimispaikassa, jossa pääsen muun muassa vastaamaan yrityksen some-puolesta. Oon ihan super-innoissani, joten pitäkää peukkuja! Kivaa alkavaa viikkoa teillekin!

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *