Kolme maidotonta välipalaa kiireiseen arkeen

Yosa overnight oats & kerrosvälipalat

Vieläkö ihmiset jaksavat innostua tuorepuurosta? Mä ainakin jaksan, nimittäin Yosalta on saatavilla tuorepuuromainen kauravälipala omenan tai mansikan & mustaherukan makuisena. Hauska ryynimäinen koostumus sisältää pehmeitä kauranjyviä ja raikkaan maun tuo joko omena tai marjat. Voiko aamu- tai välipalan syöminen enää juuri helpommaksi muuttua? Kätevässä purkissa tulee mukana myös lusikka, joten voit ottaa tämän kauraisan herkun helposti mukaan vaikka kiirepäivänä. Itse söin tällaisen juuri aamupalaksi töissä.

Toinen uutuus Yosalta ovat kerrosvälipalat: maustamaton & siemenmysli sekä vanilja & granola. Jälkimmäisestä tuli heti mun suosikki, koska granola! Nam. Mä tykkään syödä jugurtit yms. välipalat niin, että seassa on jotain pureskeltavaa, joten tämä sopii ainakin mulle loistavasti. Ehkä sullekin?

Oattis kauravälipalat

Näitä värikkäisiin pakkauksiin pakatut Pohjolan Meijerin (Lidl) Oattiksia saa maustamattomana sekä maustettuna makunaan banaani-persikka ja kuningatar. Oattikset eivät ole niinkään kauramaisia vaan hyvin pehmeitä ja sileitä, jopa vähän vanukasmaisia. Maultaan nämä ovat aika pistäviä ja makeita, joten voisin kuvitella että näillä saa makeanhimoa lievitettyä ihan kätevästi.

Omalla suosikkilistallani Oattikset eivät kohonneet kärkeen asti, mutta jos sä tykkäät enemmänkin sileästä koostumuksesta kuin sattumista, kannattaa testata näitä. Ehdottomasti näiden puolesta puhuu myös edullinen hinta (n. 70 snt/kpl).

Oddlygood tumma kaakao kaurajuoma

Valion Oddlygood-tuotesarjaan on tullut paljon uusia tuotteita viime aikoina. Toisinaan on kiva napata joku helppo juoma vaikka jälkiruoaksi tai välipalaksi. Kun esim. maito tai kahvi eivät tule kysymykseen, nämä kaakaojuomat ovat musta hyviä korvikkeita silloin tällöin juotavaksi. Suosikkini näissä on edelleen Alpron soijajuoma, mutta jos kaipaat kaurapohjaista versiota, tämä on ihan hyvä kakkosvaihtoehto. Kaurajuomassa on selkeästi kauramainen maku ja koostumus, mutta pääosassa on kuitenkin se kaakaon maku. Oikeastaan tämä on maultaan vielä vähän tummempi kuin Alpron kaakaojuoma.


Maidottomia vaihtoehtoja on tätä nykyä ihan valtavasti, jopa niin paljon, että välillä on vaikea valita mitä nappaa kaupan hyllystä. Valitsetko sä jonkun näistä tuotteista vai mikä on sun välipalasuosikki?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *