Johanna Huuhtanen

Aitoa sisältöä sydämellä

Olen Johanna – bloggaaja, sisällöntuottaja, yrittäjä, korusuunnittelija ja digiammattilainen Päijät-Hämeestä. Intohimojani ovat bloggaamisen ja sosiaalisen median lisäksi kokonaisvaltainen hyvinvointi, unelmat ja yrittäjyys, valokuvaus sekä kirjoittaminen.

P.S. Never Stop Smiling -blogiini kirjoitan hyvinvointiin ja henkiseen jaksamiseen, kosmetiikkaan, yrittäjyyteen, someen ja elämän pyörteisiin liittyviä tekstejä. Suhtaudun elämään positiivisella asenteella, siksi myös somekanavieni kantava teema on positiivisuus ja vastoinkäymisten kääntäminen voimavaroiksi.

Yli 10 vuotta kokemusta

Minulla on vankka kokemus blogimaailmasta, kirjoittamisesta, valokuvauksesta sekä somesta ja sisältömarkkinoinnista yli 10 vuoden ajalta. Käytän sujuvasti työvälineinäni mm. Photoshopia, Lightroomia, WordPressia, Canvaa, Mailchimpia ja Office-ohjelmia. Somekanavista hallitsen erityisesti Instagramin, Facebookin ja TikTokin. Olen nopea oppimaan ja mottoni onkin ”Jos ei jotain osata, se opetellaan!”.

Aiempaa työkokemusta olen hankkinut asiakaspalvelun sekä viestinnän ja markkinoinnin saralta. Vastuualueitani ovat olleet mm. somen ja verkkosivujen ylläpito, uutiskirjeiden ja tiedotteiden sisällöt, verkostoviestintä ja yrityksen visuaalinen ilme. Nyt toimin itsenäisenä yrittäjänä ja verkkokauppiaana.