TIETOA MINUSTA

Johanna Huuhtanen sisällöntuottaja

Aitoa sisältöä positiivisuuden puolesta

Olen Johanna, ammattimainen sisällöntuottaja Lahden alueelta. Intohimojani ovat bloggaamisen ja sosiaalisen median lisäksi kokonaisvaltainen hyvinvointi, unelmat ja yrittäjyys, laadukkaat ja positiivista tunnelmaa luovat kuvat sekä mukaansatempaava teksti.

Omaan blogiini kirjoitan hyvinvointiin ja henkiseen jaksamiseen, kosmetiikkaan sekä somen hyötykäyttöön liittyviä tekstejä. Tuotan monipuolista sisältöä lukijoiden ja yhteistyöyritysten hyödyksi. Suhtaudun elämään positiivisella asenteella, siksi myös somekanavieni kantava teema on positiivisuus.

Someammattilainen 10 vuoden kokemuksella

Minulla on vankka kokemus blogimaailmasta, kirjoittamisesta, valokuvauksesta sekä somesta ja sisältömarkkinoinnista 10 vuoden ajalta. Olen nähnyt ison muutoksen somemaailmassa vuosien varrella ja siksi tiedänkin paljon “sisäpiirin” tietoa alalta.

Käytän sujuvasti työvälineinäni mm. Photoshopia, Lightroomia, WordPressia, Canvaa ja Office-ohjelmia. Somekanavista hallitsen erityisesti Instagramin ja Facebookin, mutta käytettyjen listaltani löytyvät myös Twitter, LinkedIn, YouTube, TikTok ja Snapchat. Olen nopea oppimaan ja mottoni onkin “jos ei jotain osata, se opetellaan”.

Aiempaa työkokemusta minulla on asiakaspalvelusta sekä viestinnästä ja markkinoinnista. Olen vastannut mm. somesta, verkkosivujen päivityksestä, uutiskirjeiden sisällöstä, verkostoviestinnästä ja jäsenlehtien visuaalisesta ilmeestä. Nyt autan yrityksiä sisällöntuotannon ja somen kanssa freelancer-tyylisesti HEIMO Osuuskunnan jäsenenä.