JOHANNA HUUHTANEN

Johanna Huuhtanen digiviestintä

Aitoa sisältöä sydämellä ja positiivisuudella

Olen Johanna, bloggaaja, sisällöntuottaja, yrittäjä, korusuunnittelija ja digiammattilainen Lahden alueelta. Intohimojani ovat bloggaamisen ja sosiaalisen median lisäksi kokonaisvaltainen hyvinvointi, unelmat ja yrittäjyys, laadukkaat ja positiivista tunnelmaa luovat kuvat sekä mukaansatempaava, oikeakielinen teksti.

P.S. Never Stop Smiling -blogiini kirjoitan hyvinvointiin ja henkiseen jaksamiseen, kosmetiikkaan sekä somen hyötykäyttöön liittyviä tekstejä. Tuotan monipuolista sisältöä lukijoiden ja yhteistyöyritysten hyödyksi. Suhtaudun elämään positiivisella asenteella, siksi myös somekanavieni kantava teema on positiivisuus ja vastoinkäymisten kääntäminen voimavaroiksi.

Digiammattilainen 10 vuoden kokemuksella

Minulla on vankka kokemus blogimaailmasta, kirjoittamisesta, valokuvauksesta sekä somesta ja sisältömarkkinoinnista 10 vuoden ajalta. Olen nähnyt ison muutoksen somemaailmassa vuosien varrella ja siksi tiedänkin paljon “sisäpiirin” tietoa alalta.

Käytän sujuvasti työvälineinäni mm. Photoshopia, Lightroomia, WordPressia, Canvaa, Mailchimpia ja Office-ohjelmia. Somekanavista hallitsen erityisesti Instagramin, Facebookin ja TikTokin, mutta käytettyjen listaltani löytyvät myös Twitter, LinkedIn, YouTube ja Snapchat. Olen nopea oppimaan ja mottoni onkin “Jos ei jotain osata, se opetellaan!”.

Aiempaa työkokemusta olen hankkinut asiakaspalvelun sekä viestinnän ja markkinoinnin saralta. Vastuualueitani ovat olleet mm. somen ja verkkosivujen ylläpito, uutiskirjeiden ja tiedotteiden sisällöt, verkostoviestintä ja yrityksen visuaalinen ilme. Nyt toimin yrittäjänä ja verkkokauppiaana.