Juhannus 2019 – kukkaseppeleitä ja glitteriä

Aina joskus saan teiltä viestiä, että haluaisitte lukea välillä ihan siitä tavallisesta elämästä, jota täällä ruudun takana eletään. Pyrin toki näyttämäänkin sitä aina sopivan tilaisuuden tullen, onhan kuitenkin tarkoitus, että blogi kuvastaa kirjoittajaansa. Toiveenne on kuultu; tässä tulee muutama kuva meidän juhannuksesta, joka oli tällä kertaa hyvin hiljainen ja rauhallinen.

Juhannus 2019 Pommac Rosé
Juhannus 2019 jälkiruokapöytä

Kesän raikkain alkoholiton drinkki: Pommac Rosé

Mulla ei ollut tälle vuodelle minkäänlaisia juhannussuunnitelmia, mutta olin päättänyt, että kukkaseppeleen haluan tehdä. Aattona suuntasin maaseudulle perheen luo, missä grillattiin ja syötiin hyvin. Valmisteltiin myös jälkiruokapöytä, johon kuului macaronseja, vaahtokarkki-marjavartaita, donitseja ja marenkipesiä. Helle tosin asetti omat haasteensa jälkiruokapöydän toteutukselle, kun osa herkuista kirjaimellisesti suli pöytään…

Drinkkijuomana toimi tällä kertaa alkoholiton Pommac Rosé, jonka raikkaan vaaleanpunainen väri sopii kesään täydellisesti – ja lisäksi juoma maistuu todella hyvältä! Ei liian makea ja ihanan virkistävä. Mintun lehti toi juomalle vielä lisäraikkautta. Jopa 9-vuotias tykkäsi tästä.

Koivun oksat
Kukkaseppele
Glittermeikki

Luonnonkukkia ja glitteriä

Ruoan jälkeen lähdettiin keräämään kukkia seppelettä varten. Seppeleen pohjan tein koivun oksasta, joka kierrettiin pään ympäri muutaman kerran ja kiinnitettiin tiukasti kukkalangalla (ohut rautalanka). Kun runko oli kasassa, aloin lisäilemään kukkia koivun oksien väliin yksi kerrallaan ja kiinnitin jokaisen kukkalangalla. Hyödynsin seppeleeseen luonnonkukkien lisäksi myös yli viikon vanhoja leikkokukkia, jotka olin ostanut äidilleni.

Kukkien lisäksi koristelin itseni Glitternistin glittereillä (sama Fiji XL, joka muuten tuli tämän kuun Bette Boxista). Glitteriä sudin poskipäiden lisäksi myös silmän sisänurkkiin, mikä kirkasti koko ilmettä tosi kivasti. Näitä kukkaseppele- ja glittervinkkejä ei ehdi enää täksi juhannukseksi hyödyntää, mutta onhan tässä kesää ja mahdollisuuksia jäljellä vielä vaikka kuinka! Täytyy kuitenkin myöntää, että nyt, kun meitä hellittiin todellisella hellesäällä, oli meikissä aika tukala olla.

Juhannus 2019 kastelukannu

Juhannuspäivän vietin taas meikittömänä, kuten tänä kesänä oon tykännyt lähinnä kulkeakin. Meikkaaminen on ihanaa, mutta välillä on myös ihana antaa ihon hengittää. Grilliruoan, altaalla hengailun ja helteen lisäksi meidän juhannukseen mahtui avoautolla hurjastelua, pleikkapelejä ja musiikkia. Ei yhtään hassumpi paketti siis.

Minkälaisissa merkeissä sun juhannus sujui? Teitkö itse tämän kesän trendikkäimmän asusteen, kukkaseppeleen?

PS. Jos haluat nähdä enemmän sitä tavallista arkea ja elämää, seuraa mua Instagramissa. Storyihin päivitän kaikkein eniten arkijuttuja!

PPS. Me lähdetään loppuviikoksi kaupunkilomalle Helsinkiin ja pyritään tekemään mahdollisimman paljon kaikkea hauskaa, kiinnostaako teitä postaus siitä reissusta?

SEURAA P.S. NEVER STOP SMILING MYÖS NÄISSÄ: FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

16 ajatusta aiheesta “Juhannus 2019 – kukkaseppeleitä ja glitteriä”

  1. Siis aivan ihania kuvia jälleen kerran. Itselläni on muovinen kukkaseppele, jota käytän vuodesta toiseen. Ötököiden takia, en halua tehdä seppelettä aidoista kukista 😀

  2. Kauniita kuvia olet ottanut teidän mukavankuuloisesta juhannuksesta! Helsinki-postaus kiinnostaa. Sinne olisin itsekin tarkoitus suunnata tänä kesänä.

  3. Kaunismäes

    En tehnyt seppelettä kun olen niin allerginen etten voi sitä käyttää. Seppeleet on kuitenkin mun mielestä ihania ja näinkin Instassa monella niitä seinällä koristeena kranssin tapaan. Sitä aion kokeilla 🙂 Hauskaa Helsingin reissua! Aina reissujutut kiinnostaa.

    1. Allergiat on kyllä harmi. Onneksi kukkia voi ihastella kuitenkin kauempaa, kranssi kuulostaa tosi hyvältä myös! 🙂 Kiitos, reissu olikin oikein onnistunut ja siitä tulee varmasti lisää infoa lähiaikoina.

  4. Voi miten kauniita kuvia <3 Meidän juhannus meni perheen kesken kotinurkilla ja uimarannalla. Tein myös kukkaseppeleitä tyttärilleni.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *